TPS:n Hämäläinen Lazion leirillä, Rama Englannissa

Turun Palloseuran jalkapallon liigajoukkueen keskikenttäpelaaja Kasper Hämäläinen harjoittelee ensi viikon alkuun asti Italian Serie A:n seuran, SS Lazion, vahvuudessa. Hämäläinen ei ole ensimmäistä kertaa Italiassa harjoittelemassa, sillä hän on leireillyt aikaisemmin myös Udinesen ja AS Roman vieraana.

19-vuotias Hämäläinen on toipunut henkilökohtaisen kuntoutusohjelmansa avulla erittäin hyvin pitkäaikaisesta loukkaantumisestaan. Hän onkin harjoitellut viime viikot täysipainoisesti TPS:n kanssa. Hämäläinenhän mursi sääriluunsa toukokuussa 2004 ja on ollut siitä asti pelaamatta Veikkausliigaa. Hämäläinen haki syksyllä pelituntumaa TPS:n A-poikien joukkueesta.

Hämäläinen on pelannut TPS:n paidassa yhteensä kahdeksan liigaottelua ja viimeistellyt niissä yhden maalin. Hämäläisellä on voimassa oleva sopimus TPS:n kanssa kaudesta 2006.

Rama leireilee Englannissa

TPS:n keskikenttäpelaaja Kushtrim Rama harjoittelee tämän viikon Englannissa. Rama matkusti yhdessä TPS:n valmentajan John Allenin kanssa Wrexhamiin ja Stokeen. Rama pelaa Wrexhamissa myös yhden harjoitusottelun.

Stoke pelaa tällä hetkellä Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla ja tähtää Valioliiga-nousuun. Walesin puolella oleva Wrexham pelaa puolestaan Englannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla.

18-vuotias Rama pelasi viime kaudella TPS:n paidassa yhden liigaottelun. Hän suoritti debyyttinsä liigatasolla kotiottelussa HJK:ta vastaan. Rama pelasikin viime kaudella suurimmalta osin vielä TPS:n A-poikien joukkueessa.

Ramalla on voimassa oleva sopimus TPS:n kanssa kaudesta 2006.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat