TPS otti viimein kauden avausvoittonsa kotikentällään – JYPin vahva lento jatkuu, Ilveksen hurja voittoputki katkesi

TPS otti viimein kauden ensimmäisen voittonsa kotiyleisönsä edessä, kun se kukisti jumbotaistelussa Sportin 2-0-lukemin.

TPS:n illan sankari oli 20-vuotias Lauri Pajuniemi, joka vastasi joukkueensa molemmista osumista. Ensin Pajuniemi suti rystyltä kiekon Sportin verkkoon. Päätöserässä Pajuniemi tälläsi voimalla Ilari Filppulan komean syötön maaliin.

Pajuniemi on ollut viime otteluissa vahvassa vireessä, sillä osumien myötä nuorukaisen maaliputki venyi kolmen ottelun mittaiseksi. Maaleja näiden otteluiden aikana on syntynyt jo viisi.

Voitto oli TPS:lle kauden ensimmäinen kotikaukalossa. Ennen tätä iltaa TPS oli kerännyt tällä kaudella kotonaan vain yhden pisteen.

JYP jatkoi vahvaa liitoaan SM-liigassa, kun se voitti Ilveksen 3-1.

Kuntopuntarin kärjessä ennen ottelua keikkuneet joukkueet aloittivat ottelun sähäkästi. Joona Ikonen siirsi avauserässä Ilveksen tarkalla laukauksellaan ensin 1-0-johtoon, mutta sitten JYP otti komennon.

JYPin Julius Nättinen toi joukkueensa tasoihin vain kaksi minuuttia Ilveksen avausosumasta. JYP takoi kiekon tämän jälkeen vielä kahdesti Ilveksen verkkoon Mikko Kaltevan ja Miska Siikosen johdolla.

Voitto oli vahvavireiselle JYPille jo kuudes perättäinen. Ilveksen seitsemän ottelun voittoputki tuli puolestaan tiensä päähän.

Keskiviikon kierroksen lopputulokset:

HIFK-Lukko 4-5 ja.
Ilves-JYP 1-3
SaiPa-Pelicans 4-2
TPS-Sport
Ässät-KooKoo 1-5

Lue myös:

    Uusimmat