TPS kipusi sarjakärkeen – Karri Kivi metsästää vielä Ässät-paluunsa avausvoittoa

4:52
Videolla Ässät-TPS-ottelun lehdistötilaisuus.

Porin Ässät pelaa tällä hetkellä otteluissaan noin erän verran laadukasta jääkiekkoa. Keskiviikon TPS-ottelun avauserä oli porilaisten kauden laadukkaimpia ja ässäkapteeni Jarno Kärjen maali ansaittu.

Peli kuitenkin kääntyi tuttuihin uomiinsa. TPS nappasi voiton 2–1 (0–1, 2–0, 0–0) ja nousi Liigan kärkeen pisteen erolla KooKoohon.

Jonne Tammela iski kauden avausosumansa, ja TPS:n kultakypärä Juuso Pärssinen ratkaisi pelin Ässien murheenkryynissä, erikoistilanteessa. Derek Barach nahisteli milloin kenenkin kanssa ja katseli lopulta ratkaisevaa osumaa jäähyaitiosta.

Pärssinen pääsi nautiskelemaan poikittaissyötöistä ässäneliön läpi. Kuviota yritettiin uudelleen vielä kolmannessa erässä tasaviisikoin, mutta syöttö ei sillä kerralla tavoittanut Pärssistä.

– Tiesimme Ässien innon ja halun näyttää. He tulevat varsinkin kotipeleissään aina kovaa päälle. Ehkä vähän jännitimme itsemme ulos, mutta meidän ketjumme jäi plussalle. Saimme tarvittavat maalit, ja maalivahtipeli oli taas kerran hyvää, Pärssinen totesi. 

Ässien uusi päävalmentaja Karri Kivi metsästää vielä ensimmäistä voittoaan paluunsa jäljiltä. Ässät on hävinnyt viisi edellistä otteluaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja