TPS-huippulupauksen pelikieltoon erityinen piirre olympialaisista – tauko SM-liigapeleistä pitenee entisestään

Muu pelitapahtuma: Kärpät - TPS 1:27
Tämä taklaus poiki pelikiellon TPS-lupaus Juraj Slafkovskylle.

SM-liigassa pelaava TPS joutuu olemaan pitkään ilman olympialaisiin matkaavaa Juraj Slafkovskya tämän saaman pelikiellon vuoksi.

SM-liigan kurinpitodelegaatio antoi 17-vuotiaalle Slafkovskylle kuuden ottelun pelikiellon Kärpät-puolustaja Jaakko Niskalaan kohdistuneesta päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Ulosajon tempustaan saanut Slafkovsky kärsisi pelikieltonsa normaalitilanteessa TPS:n kuuden seuraavan ottelun aikana, mutta tässä tapauksessa näin ei kuitenkaan ole.

17-vuotias lahjakkuus valittiin hiljattain Slovakian olympiajoukkueeseen, minkä vuoksi hän on joka tapauksessa sivussa TPS:n helmikuun alussa pelattavista otteluista. Pelikiellon myötä Slafkovskyn paluu TPS-paitaan viivästyy nyt entisestään.

Pelikielto on jäissä siitä hetkestä lähtien, kun Slafkovsky liittyy Slovakian olympiajoukkueen palvelukseen, aina siihen asti, kunnes nuori hyökkääjä palaa Pekingistä jälleen TPS:n vahvuuteen.

– Pelikielto ei kuole (olympiamatkan aikana), koska hän ei voi kärsiä sitä. Ne on kärsittävä pelattavissa otteluissa. Silloin kun hän on kisoissa, pelikielto ei kumoudu. Hän ei voi kärsiä pelejä, joihin hän ei voi osallistua, SM-liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä selventää MTV Urheilulle.

Lue myös:

    Uusimmat