Tottenham-tähti teki huikaisevan taidonnäytteen – koko kenttä läpi ja pallo häkkiin!

Tottenhamin eteläkorealainen hyökkääjä Son Heung-Min ilmoittautui kauden maali -kilpailuun Englannin Valioliigan ottelussa Burnleyä vastaan. Hän otti pallon oman rangaistusalueen tuntumassa, ravasi koko kentän läpi ja pisti pallon maaliin. Heung-Minin taidonnäytteellä Tottenham siirtyi puolen tunnin kohdilla 3–0-johtoon.

Tottenham voitti 5–0 ja majailee sarjataulukossa viidentenä. Harry Kane iski voittajille kaksi maalia.

Everton yllätti kärkipään Chelsean 3–1 ja ponnahti sarjataulukon häntäpäästä sijalle 14. Dominic Calvert-Lewin viimeisteli Evertonille kaksi maalia.

Täysi pistepotti oli Evertonille helpotus paitsi sarjasijoituksen kannalta myös siksi, että joukkue vaihtoi vasta päävalmentajaa.

Marco Silvan potkujen myötä väliaikaiseksi vastuuvalmentajaksi nimetty Duncan Ferguson tuuletti villisti Evertonin maaleja.

–  Uskomaton kokemus, jota kukaan ei ota minulta pois. Näitte miten innoissani olin, Ferguson sanoi.

Bournemouth piti sarjakärki Liverpoolin maalitta reilut puoli tuntia. Sitten Liverpoolin Jordan Henderson lähetti Bournemouthin maalille pitkän avauksen, jonka Alex Oxlade-Chamberlain tökkäsi suoraan ilmasta maaliin. Kymmenisen minuuttia myöhemmin Mohamed Salah petasi kantapääsyötöllä Naby Keitalle avopaikan 2–0-osumaan.

Salah viimeisteli toisen puoliajan alussa Liverpoolin kolmannen. Liverpool voitti 3–0 ja johtaa sarjaa 11 pisteellä ennen ottelun vähemmän pelannutta Leicesteriä.

Hännänhuippu Watford piti Crystal Palacen maalittomassa tasapelissä.

Valioliigassa pelataan tänään vielä paikallisottelu Manchester City–Manchester United.