Toto Wolff paljastaa Lewis Hamiltonissa näkemänsä muutoksen – Max Verstappen kaiken takana: "Hän on päättänyt niin"

3:18
Lewis Hamilton ja Max Verstappen kolaroivat viimeksi kaksi viikkoa sitten Monzassa, kun kumpikaan ei suostunut antamaan periksi.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff kertoo Lewis Hamiltonin muuttaneen tällä kaudella asennettaan nähdessään, miten kovan haasteen Red Bull ja Max Verstappen ovat heittäneet.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Meksikon GP 5.-7.11.

Pe: 1. harjoitukset klo 19.25, 2. harjoitukset klo 22.55

La: 3. harjoitukset klo 18.55, aika-ajot klo 21.55, ennakkotunnelmat klo 21.00

Su: Meksikon GP klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hamilton on 14 osakilpailun jälkeen vain viiden pisteen päässä Verstappenista. Kaikki viittaa siihen, että mestaruustaistelu venyy aivan kauden loppuun saakka.

Kumpikaan kuljettajista ei halua antaa toiselle senttiäkään ilmaiseksi. Verstappen on ollut sellainen aina, mutta Wolffin mukaan Hamiltonkin on kauden edetessä muuttanut lähestymistapaansa kilvanajoon, ja tämä on johtanut kahteen kolariin.

Heinäkuussa Silverstonessa syylliseksi katsottiin Hamilton, kaksi viikkoa sitten Monzassa oli Verstappenin vuoro.

– He ajavat nyt tiukasti toisiaan vastaan, eikä niin ole aiemmin tapahtunut. Keskustelemme näistä asioista yksityiskohtaisesti Lewisin kanssa, ja mielestäni sellainen muutos on tapahtunut, että hän on päättänyt niin, ettei enää luovuta, jos hän ajattelee mutkan olevan hänen, Wolff sanoi GP Fans -sivuston mukaan.

– Tangoon tarvitaan kaksi, ja molempien on ymmärrettävä toista, jotta kolareilta voidaan välttyä. He hoitavat ajamisen, me emme voi vaikuttaa siihen. He tietävät parhaiten, miten kovasti toinen ajaa kilpaa. Tätä on mielenkiintoista seurata.

Yhteenotoista ja niiden jälkeisistä tunteenpurkauksista huolimatta Wolff uskoo, että Hamiltonilla ja Verstappenilla on syvä keskinäinen kunnioitus.

– Heidän luonteensa ovat erilaiset, ja he elävät hyvin erilaista elämää, mutta se ei vaikuta siihen, miten paljon he arvostavat toistensa kykyjä kuljettajina.

Heinäkuussa Silverstonessa Hamilton katsottiin syylliseksi tähän kolariin, joka johti Verstappenin rajuun ulosajoon:

2:31

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja