Tosi-tv-tähti Aki Manninen väläyttää somessa – lapsia varten kuuluisi suorittaa "ajokortti": Näin vältyttäisiin monelta ongelmalta

Tosi-tv-tähtenä tunnettu Aki Manninen avautuu Instagramissa koirapiireissä kuumottavasta aiheesta.

Hyvinvointiyrittäjä ja luennoitsija Aki Manninen julkaisi Instagramissa yhteiskuvan amerikanpitbullterrierinsä Putinin kanssa. Kuvan yhteydessä mies kertoo mielipiteensä koirapiireissä kuumottaneeseen aiheeseen, missä pohditaan koiranomistajille ajokorttia.

Mannisen mielestä Suomessa on liikaa turhautuneita koiria, jotka voivat huonosti.

– Koulutus on kaikille koirille ehdotonta, mielestäni koirille ja ihmisille, jotka ottavat ihan minkä rotuisen koiran tahansa, pitäisi suorittaa testi siitä, pystyykö ihminen huolehtimaan koirasta vai jääkö se kouluttamatta ja turhautuneeksi kotiin?

Mannisen mukaan hänen pitbullinsa näyttää upealta kuvissa, mutta on vaatinut mieheltä ison työn kouluttamisen suhteen. Tosi-tv-ohjelmista tuttu mies toivoisi myös vanhemmille vastaavaa ajokorttia ennen lapsen hankintaa.

– Suomessa on liikaa turhautuneita koiria, jotka voi huonosti. Lapsista puhumattakaan, lapsia varten kuuluisi suorittaa myös ”ajokortti”. Soveltuuko ihminen vanhemmaksi vai ei. Näin vältyttäisiin monelta ongelmalta, Manninen kertoo mielipiteensä.

Manninen on naimisissa tosi-tv-tähti Rita Niemi-Mannisen kanssa. Parilla on kymmenen kuukauden ikäinen esikoistyttö Donna.

Lue myös:

    Uusimmat