Voi, mikä suloisuus! Ritan ja Akin tytär täytti 10 kuukautta – "Ensimmäinen sanasi oli äiti"

Ritan ja Akin suloinen tytär täytti 10 kuukautta.

Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen tulivat ihmisten tietoisuuteen Temptation Island -sarjasta, jonka jälkeen he avioituivat Porin Yyterin hiekkarannalla vuonna 2015. Lapsettomuudesta kärsinyt aviopari yritti vuosia lasta, ja vihdoin viime kesänä heidän onnensa täydentyi tyttärellä.

Pariskunnan tytär Donna Bebiina täytti tällä viikolla kymmenen kuukautta. Niemi-Manninen julkaisi suloisesta tyttärestään kauniita kuvia ja kirjoitti koskettavan tekstin.

– Sinä ihana hymyhuuli tulit 10 kuukautta sitten meidän elämäämme. Olet täynnä tarmoa ja energiaa aamusta iltaan ja sinulta ei tunnu menevän mikään ohi. Valppaus onkin tavaramerkkisi. Yhdessä ihmetellään terassilla kärpäsiä ja perhosia.

Niemi-Mannisen kirjoituksesta selviää, että pieni tytär on jo nyt hyvin tarkkaavainen.

– Huomaat kaikki roskat lattialla ja oletkin tehnyt meistä ahkerampia siivoojia. Imuri on äänekäs erikoisuus ja blenderin kovaa ääntä vielä vähän pelkäät. Zorbas on lempimusiikkiasi ja tanssit jo kovasti rytmikkään musiikin tahtiin.

– Ensimmäinen sanasi oli ÄITI ja jopa kärpäset ovat välillä äitejä. OLET SUPER just sellaisena kuin oot. Rakastamme sua! Niemi-Manninen kirjoitti

Pariskunta on avautunut YouTube-kanavallaan seksielämästään ruuhkavuosina. He myöntävät, että seksielämän on muuttunut viiden vuoden yhdessä olon sekä lapsen tulon jälkeen. 

–Ainut, kuka tuo tällä hetkellä läheisyyttäni elämääni on herra Putin, Aki vitsailee heidän koira sylissään, johon hän viittaa. 

Lue myös:

    Uusimmat