Topi Sorsakoskella keuhkosyöpä

Suosikkilaulaja Topi Sorsakosken sairasteluun on viimein saatu diagnoosi, miehen manageri Juhani Mansikkamäki vahvistaa MTV3.fin Viihdeuutisille Sorsakosken sairastavan keuhkosyöpää.

Sorsakoski joutui sairaalahoitoon pahojen keuhko- ja hengitystieongelmien takia noin kaksi viikkoa sitten. Viikko sitten Topi pääsi sairaalasta kotihoitoon, mutta miehen kaikki huhtikuun keikat jouduttiin perumaan. Fanit ovat piinaavassa tilanteessa joutuneet odottamaan lopullista diagnoosia miehen sairaudesta, joka on nyt vahvistettu. Keuhkosyöpää sairastava Topi on aiemmin ollut kova tupakkamies, mutta hän luopui paheesta noin kaksi kuukautta sitten.

Mansikkamäki kertoo Sorsakosken suhtautuvan vakavaan diagnoosin kuitenkin toiveikkain mielin.

– Elämässä voi tulla yllättäviä käänteitä, tämä kuuluu juuri niihin. Nyt alkaa taistelu, sillä muistakin elämän taisteluista on selvitty. Periksi ei annetta, Topi vakuuttaa managerinsa välityksellä.

Keskiviikkona Sorsakoski aloittaa syöpähoidot ja mies haluaakin kiittää yleisöään, joka on hänelle aina merkinnyt hyvin paljon.Mansikkamäki toteaa, että diagnoosista johtuen myös Sorsakosken toukokuun keikat tullaan perumaan.

Vaikka kyseessä on vakava tilanne, kertoo Mansikkamäki suunnitelleensa sunnuntaina hyväntuulisen Topin kanssa syksyn ohjelmistoa, sillä keuhkosyövästä huolimatta mies pystyy laulamaan.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat