Top Chef -kaunotar kätkee kilonsa

Kurvikas Top Chef -juontaja Padma Lakshmi valitteli aiemmin lihovansa aina hittisarjan kuvauksissa. Nyt kaunotar paljastaa, miten piilottaa kertyneet kilonsa tv-katsojilta.

Top Chef -sarjan kurvikas juontajakaunotar Padma Lakshmi valitteli aiemmin syksyllä, että kokkiohjelman kuvaukset saavat naisen lihomaan joka kerta. Tähti kertoi lokakuussa Yumsugar.comin haastattelussa lihoneensa sarjan kymmenennen kauden kuvauksissa kuutisen kiloa.

Nyt nainen paljastaa, miksi pyöristymistä ei ole tv-ruutujen toisella puolella huomattu: Lakshmi osaa piilottaa kilonsa oikeanlaisen vaatetuksen avulla!

– Ihmiset luulevat, että televisio on kolmiulotteinen, mutta ei se ole. Se on kaksiulotteinen. Minulla on paljon kauniita, roikkuvia vaatteita, jotka eivät näytä hyvältä ruudussa. Vaarana on näyttää hyvin puetulta säätytöltä, Lakshmi sanoo The New York Times -lehdessä.

– Monet eivät tajua, kuinka paljon oikeasti lihon kuvausten aikana. Joskus lihon kilon tai melkein kaksikin viikossa, olen ihan tosissani, nainen sanoo lehdessä.

Lakshmi muistuttaa, että kamera ei tunnista vartalon muotoja, jos ihminen on paikallaan. Juju piileekiin oikeanlaisten vaatteiden valinnassa.

Mihin mokaan moni nainen Padman mukaan sortuu? Miten tähti salaa lihomisensa tv-katsojilta? Katso:Top Chef -kaunotar kätkee kilonsa

TOP CHEF Subilla keskiviikkoisin kello 21.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat