TOP 7: Tätä miehet vihaavat naisten Facebook-käyttäytymisessä!

Miehiltä kysyttäessä, ärsyttääkö heitä jokin naisten Facebook-käyttäymisessä, alkoi hurraahuutojen aalto: Kyllä! Lue, mitkä naisten ylikuluttamat tavat sosiaalisessa mediassa nostattavat miesten niskakarvat pystyyn.

Facebook-käyttäytyminen puhuttaa aina. Erään selvityksen mukaan 85 prosenttia naisista ärsyyntyy kavereihinsa Facebookissa, jotka ovat draamakuningattaria taikka ikuisia "tykkääjiä".

Entä mitä miehet vihaavat naisten toiminnassa Facebookissa? Lue listaus – kuinka moneen kohtaan sinä olet syyllistynyt?

1. Salapoliisi

Aivan kuten kiinalaisen horoskoopin tiikeri, todellinen epäkohtien nuuskija, saatat saada näpeillesi, jos alat tonkia Facebookissa menneitä.

– Inhoan kun naiset muuttuvat vakoojiksi ja alkavat kaivaa esiin vanhoja postauksiasi ja kuviasi yrittäen löytää lokaa menneisyydestä, ja alkavat kysellä naisista joita he eivät itse tunne. Aivan kuin he yrittäisivät saada sinut kiinni jostain salasuhteesta! Jos se on siellä sinunkin nähtävissäsi, en selvästikään piilottele mitään! Mike 32

2. Duckface

Duckface tarkoittaa sitä, että ihminen laittaa huulet tötterölle tai mutristaa huuliaan varsin näyttävästi valokuvissa poseeratessaan. Ilmiö on kovin suosittu varsinkin nuorten naisten ja miesten keskuudessa, jotka napsivat kamerakännyköillä kuvia itsestään – ja vieläpä peilin kautta. Huulien mutristelua pidetään seksikkäänä.

– En kestä kun nainen lisää tuhansia hölmönnäköisiä kasvokuvia – etenkin niitä mutruhuuli-poseerauksia! Se on niin teennäistä. Mitä tapahtui hymyilylle? Cameron, 30

3. Tilittäjä

Avoimuus ei ole pahasta, mutta ole varovainen mitä päästät suustasi – tai sormistasi – koko kansan ja kavereittesi katsottavaksi Facebookissa.

– Kukaan ei halua tietää, kuinka paljon elämäsi muistuttaa saippuasarjaa tai Jerry Springer showta. Pidä kaikki likaiset yksityiskohdat itselläsi, kiitos! Daniel, 34.

4. Vihaaja

Miehet ovat sikoja, tiedetään! Älä kuitenkaan liiskaa kaikkia kaksilahkeisia, varsinkaan niin näyttävästi kuten Facebookissa. Eiväthän kaikki miehet pahoja ole, älä siis yleistä turhaan.

– Suuri tunnelman latistaja on kun naiset tilapäivityksissään purkavat tunteitaan miehistä – miten me kaikki olemme valehtelijoita ja pettäjiä. Se ei ole totta alkuunsakaan! Al, 25

5. Omakuva-albumit

Facebookissa kuvien jakaminen on kovin suosittua, mutta mieti millaisen kuvan haluat itsestäsi antaa: minkä viesti lähetätkään, jos sinulla on kuva-albumi nimeltä "Me, Myself and I" ja joka pursuaa kuvia itsestäsi, samassa tilanteessa, samoissa tamineissa, mutta vain hivenen eri asennoissa? Ja varsinkin, jos mutristelet huuliasi, kuten duckface.

– Mielestäni on erittäin typerää, jos tytöllä on vain kuvia itsestään omassa profiilissaan. Se saa minut uskomaan, ettei hänellä ole kavereita. Se on säälittävää ja erittäin turhamaista. Raul, 24.

6. Parisuhde-intoilija

Hillitse himosi ja hallitse Facebookissa halusi. Kuten tiedettyä, miehet kavahtavat naisia, jotka ovat aivan liian innokkaita tai etenevät liian nopeasti parisuhderintamalla.

– Tapailin erästä tyttöä joka muutti omaksi profiilikuvakseen kuvan meistä kahdesta. Se oli aivan liian aikaista – ja tapailin tuohon aikaan myös muitakin tyttöjä, joilla oli paljon kysymyksiä sen jälkeen! Mike, 27

7. Tekotaiteilija

Vaikka miehet eivät pidä siitä, että naisen Facebook-profiili täyttyy pelkistä omista naama- tai poseerauskuvista, eivät he myöskään näytä ymmärtävän niitä kuvia, jotka ovat otettu hivenen eri kuvakulmasta.

– Miksi ihmeessä tytöt lisäävät tänä päivänä kuvia jaloistaan? Kuka haluaa nähdä ällöttävät varpaat lillumassa kauniissa uima-altaassa tai meressä? Siinä ei ole mitään järkeä. Jesse, 28

Lähde: Cosmopolitan.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja