TOP 10: Tämä tekee impulsiivisesta Jousimies-naisesta valloittavan

Eläinradan optimisti ja valloittava idealisti Jousimies on tunnetusti kunnianhimoinen lenkkipolkujen tallaaja, mutta myös impulsiivinen tapaus. Mikä tekee tästä Jousimies-naisesta valloittavan?

Jousimies (23.11.–21.12.) osaa arvostaa itseään ja etenkin naispuoliset "jouskarit" lähentelevät täydellisyyttä; he myös haluavat tulla arvostetuiksi. Mitkä ovat Jousimies-naisen parhaat puolet?

Jousmies-nainen on valloittava, koska...

1. Näet kaikissa hyvää

Ikuisena optimistina Jousimies-nainen näkee kaikissa hyvää ja osaa myös kaivaa heidän parhaimmat puolensa esille. Viisautesi myötä osaat nähdä ihmisissä sellaisia piirteitä ja ominaisuuksia, jotka jäävät muilta herkästi huomaamatta. Olet itsekin varsin luonnollinen ja erityisen mutkaton nainen.

2. Olet avulias

Jos joku pyytää apua, voit olla varma että Jousimies-nainen on ensimmäisten joukossa tarjoamassa auttavaa kättään. Jousimies-nainen on spontaani ja impulsiivinen kaikissa toimissaan, joten toverin auttaminen hädässä tulee kuin luonnostaan. Koska olet myös älykäs, mielelläsi myös opastat eksyneitä lampaita ja sorrut joskus jopa saarnaamaan.

3. Olet ymmärtäväinen

Jousimies-naisen ymmärtäväisyys on kadehdittavan avointa ja aitoa. Sinulle uskaltaa tulla kertomaan huolet, murheet ja ongelmatilanteet, sillä ymmärrät heitä ja osaat asettua heidän asemaansa. Jousimies-nainen osaa erittäin mallikkaasti asettua myös kumppaninsa kenkiin ja asemaan – olivat töppöset sitten liian kireät, tai liian isot ja väljät.

4. Olet yltiömäisen optimistinen

Huomaatko ystäviesi hakeutuvan luoksesi aina, kun heillä on mieli maassa? Se johtuu siitä, että Jousimies-nainen on tunnetusti optimistinen pakkaus, jota ei lannisteta. Positiivisuutesi on alituista ja tästä syystä onnistut myös motivoimaan muita.

5. Olet kunnianhimoinen

Jousimies-nainen ei ainoastaan motivoi muita, vaan myös itseään! Hän kunnianhimoinen ja tuttu näky esimerkiksi kuntosalilla tai lenkkipolulla. Jousimies-naisen elämäntapa on vauhdikas ja juuri usein erilaisten liikunnallisten harrastusten rytmittämä: hän asettaa itselleen tavoitteita ja pyrkii myös saavuttamaan ne (ellei sitten liikuntaharrastus ole liian tylsä!). Oletko huomannut olevasi joskus jopa pomotteleva? Sinua ei myöskään miehet tallo jalkoihinsa työelämässä tai arjessa!

6. Uskallat ottaa riskejä

Jousimies-nainen jos kuka on seikkailunhaluinen ja valmis ottamaan riskejä. Jousimies-naisen elämä onkin täynnä juonenkäänteitä, hauskoja tarinoita ja kömmähdyksiä, joita hän kertoo mielellään muillekin. Riskinottokyky myös auttaa sinua menestymään – ja vieläpä varsin nopeasti. Unelmat ovat tehty saavutettaviksi.

7. Olet huumorintajuinen

Sinua on siunattu mielenkiintoisella huumorintajulla. Tarinankertojana saat kenen tahansa kasvoille virneen. Kiitos tämän, Jousimies-nainen osaa tyynnyttää helposti suutahtaneen kumppaninsa tai kalvakan työtoverinsa – erikoisella huumorilla pötkii yllättävän pitkälle!

8. Olet itsenäinen

Tätä tähtimerkkiä ei voi sanoa takertuvaksi tai avuttomaksi tapaukseksi, mutta ehkäpä pikemminkin vikuroivaksi tammaksi. Jousimies-nainen on erityisen itsenäinen pakkaus, joka rakastaa vapautta: tästä syytä viihdyt sinkkunakin, hummailemassa ulkosalla ja tapaamassa uusia valloituksia – mutta tätä neitoa ei kuitenkaan saada hevillä kesytetyksi. Jousimies-nainen ei myöskään pelkää asua yksin.

9. Olet rehellinen

Jousimies-nainen jos kuka vihaa tekopyhyyttä. Olet suorasukainen, etkä mielistele ketään. Jos haluat rehellisen mielipiteen, kysy jouskarilta. Tämä viiltäväkin suorapuheisuus vetoaa useinkin vastakkaiseen sukupuoleen, sillä onhan tuollainen nainen varsin hämmentävä tapaus! Totuuden kuuleminen voi olla myös varsin piristävää kanssasisarien tai sulhasehdokkaiden mielestä. Mutta Jousimies-nainen ei myöskään vanno suurta rakkautta silloin, kun hänellä ei ole sitä tarjolla.

10. Jousimies-naiset ovat viileitä menestyjiä!

Jousimies-naisten sankarillisiin tosinaisiin lukeutuvat muun muassa nämä maailmantähdet: Tyra Banks, Katie Holmes, Britney Spears, Lucy Liu, Amanda Seyfried, Christina Aguilera sekä Julianne Moore.


Lähde: Magforwomen.com, Suuri horoskooppikirja: Karisto 2001

Uusinta marraskuulta 2012.

Lue myös:

    Uusimmat