TOP 10: Tämä tekee hurmaavasta Vaaka-naisesta ainutlaatuisen

Reippaasta tyylikkyydestään ja mutkattomasta käytöksestään tunnistettavan Vaakanaisen luonteenpiirteet tekevät tästä diplomaattisesta naisesta ainutlaatuisen ja hurmaavankin hurmaavamman tapauksen. Lue mitä kaikkea Vaaka-naisen luonnehoroskooppiin kätkeytyykään.

Eläinradan diplomaatti, sympaattinen ja suunnattoman miellyttämisenhaluinen Vaaka (23.9.–23.10.) on hurmaava tapaus. Vaakanainen erottuu aina muista, kiitos dynaamisen ja arvokkaan ulosantinsa. Lue, mikä tekee tästä klassisesta naisesta ainutlaatuisen.

Vaaka-nainen on ainutlaatuinen, koska...

1. Olet kaunis – niin sisältä kuin ulkoakin

Vaaka-naiset tuntuvat luonnostaan omaavan kauneutta ja eleganssia uhkuvan auran. Kaunis, hurmaava ja leveä hymy on Vaakanaisen tavaramerkki, samoin herttainen ulkokuori. Tämän ulkokuoren alla kytee kuitenkin maskuliinista jääräpäisyyttä.

2. Olet luova

Vaaka-nainen rakastaa kirjoittaa, tanssia, maalata, laulaa – kaikkea, missä saa käyttää luovuutta. Vaaka-naista on siunattu mielellä, joka tihkuu tahtoa toteuttaa itseään. Kauneudenplaneetta Venuksen vaikutukselle altis nainen ei pysty vastustamaan kauniita ja mielikuvista kiihottavia tavaroita ja asioita, kuten musiikkia, kuvataidetta, parfyymeja tai vaatteita.

3. Rakastat laittautumista

Vaikka rusottavaposkinen Vaakanainen on luonnonkaunis, rakastaa tämä laittautumista sitäkin enemmän. Vaaka-naisella on yleensä varsin erikoinen, yksilöllinen tai näyttävä maku, mitä tulee vaatevalintoihin – he erottuvat aina joukosta. Vaaka-nainen ei seuraa orjallisesti muotia, vaan luo oman tyylinsä, jota muut tuppaavat matkimaan. Varo kuitenkin viettämästä tuntikausia peilin ääressä vaatteita vaihdellen, pystymättä päättämään mitä pukisit päällesi.

4. Olet hurmaava

Vaakanaisen charmi on huumaavaa. Ensimmäisenä mies saattaa kiinnittää huomiota Vaaka-naisen ulkoisiin avuihin, mutta lähestyttyään tätä hän jää koukkuun Vaaka-naisen hurmaavaan luonteeseen. Varo kuitenkin, ettei ystävyys ja rakkaus mene sekaisin keskenään!

5. Olet rento ja letkeä

Vaaka-naisen kanssa tulee aina toimeen, lähes kuka tahansa. Vaaka-nainen on hyvin älykäs tapaus ja rakastatkin syvällisiä keskusteluja. Osaat puhua kaikille ihmisille iästä, ammatista tai asenteesta riippumatta. Ollessasi ulkona iltaa viettämässä, tutustut aina uusiin ihmisiin ja kuuntelet mielelläsi heidän elämäntarinoitaan.

Toisin sanoen tulet kaikkien kanssa toimeen. Vaakanaista voikin kehua loistavaksi ystäväksi ja rakastajattareksi.

6. Olet luotettava

Vaaka-naiselle voi kertoa salaisuuden pelkäämättä, että tämä jakaa tietoa suppusuullaan muille eteenpäin. Olet rehellinen, loistava kuuntelija ja uskomattoman hyvä pitämään salaisuuksia. Vaaka-nainen rikkoo vain harvoin lupauksiaan: häneen voi luottaa. Uskallat ottaa myös kantaa esimerkiksi ystäväsi erotragedioihin ja annat mielelläsi ohjeita.

7. Olet diplomaattinen

Uskot reiluun peliin ja harmoniaan. Vaaka-nainen onnistuu yleensä ratkaisemaan ihmisten riidat, eikä Vaaka-nainen seiso vain toisen osapuolen puolella. Vaaka-naisen diplomaattinen asenne myös tekee heistä loistavia neuvonantajia. Vaakanaisesta saisikin mainion asianajajan, tuomarin tai vaikka managerin.

Parhaimmillaan Vaaka-nainen on ammateissa, joissa hän pääsee neuvomaan ja auttamaan toisia ihmisiä – terapeuttina, kouluttajana, konsulttina – tai juuri diplomaattina.

8. Olet romanttinen rakastajatar

Luova ja hurmaava Vaaka-nainen on romanttinen rakastajatar. Hän ei koskaan unohda muistuttaa mielitietylleen, kuinka paljon hän Vaaka-naiselle merkitsee ja kuinka paljon rakkautta ja huomiota kumppani ansaitseekaan. Vaakanainen saa kumppaninsa tuntemaan itsensä erityiseksi.

Vaaka-nainen kaipaa tasapainoa aivan kaikkeen, eikä hän tunne olevansa tasapainossa ilman vakituista ihmissuhdetta. Jos kumppania ei ole vielä rinnalle löytynyt, saattaa Vaaka-nainen jakaa asuntonsa parhaan kaverinsa kanssa.

9. Olet demokraattinen

Vaaka-nainen on demokraattinen daami. Vaaka-nainen kannattaa täydellistä tasa-arvoa, oli sitten kyse kotitöistä tai arkipäivän velvollisuuksista. Vaaka-nainen kaipaakin elämäänsä ihmisen, joka seisoo hänen rinnallaan toverina ja taisteluparina.

10. Vaakanaiset ovat uniikkeja tähtiä!

Yksilölliset ja näyttävät Vaakanaiset ovat Hollywoodin kermaa: Vaakanaisia ovat muun muassa Hilary Duff,Catherine Zeta Jones, Alicia Silverstone, Nora Roberts, Ashanti, Donna Karan ja Gwen Stefani.

Uusinta lokakuulta 2012.

Lähde: Magforwomen.com, Suuri horoskooppikirja: Karisto 2001

Lue myös:

    Uusimmat