TOP 10: Maailman myydyimmät älypuhelimet heinä–syyskuussa – kärjessä edelleen tuttu malli

2:15
Kuluttaja, muistathan videolla mainitut asiat shoppaillessasi verkossa!

Applen iPhone XR säilytti ykköspaikkansa Counterpoint Research -tutkimusyhtiön tekemässä globaalissa myydyimpien älypuhelinten listauksessa.

Tutkimusyhtiö Counterpoint Research on listannut kymmenen maailmanlaajuisesti eniten myytyä älypuhelinta kolmannen vuosineljänneksen eli heinä–syyskuun aikana.

Kärjessä edelleen Applen iPhone XR

Kärkipaikan myös heinä-syyskuussa piti Applen iPhone XR, joka on ollut myydyin yksittäinen puhelinmalli vuoden jokaisella kolmella ensimmäisellä neljänneksellä ja toi heinä–syyskuussa yli neljänneksen Applen kokonaismyynnistä kappalemäärillä mitattuna.

counterpoint myydyimmät älypuhelimet

Kuvassa myydyimpiä älypuhelimia.

iPhone XR ylsi 3,0 prosentin markkkinaosuuteen. Perässään toiseksi ja kolmanneksi myydyimpänä olivat Samsungin edullinen Galaxy A10 ja keskiluokan hittimalli Galaxy A50. Myös Euroopassa ja Suomessa vähemmän tunnettu kiinalaisvalmistaja Oppo sai peräti kolme malliaan myydyimpien TOP-kymppiin: sijoilta 4, 6 ja 8 löytyvät Oppo A9, Oppo A5s ja Oppo A5.

Applen tämän syksyn uutuus iPhone 11 ehti kivuta pelkällä syyskuun myynnillään jo viidenneksi myydyimmäksi ja tulee vääjäämättä loppuvuoden aikana loka–joulukuussa ottamaan iPhone XR:ltä paikan eniten myyävänä älypuhelinmallina.

Applen, Samsungin ja Oppon lisäksi TOP10-joukkoon mahtui sijoilla 9 ja 10 yhdet mallit Xiaomilta, Redmi 7A, sekä Huaweilta, P30. Huawein tuotevalikoima yhdessä Honor-brändin kanssa edullisemmissa hintaluokissa on niin kattava, että sen myynti hajautuu usealle eri mallille eivätkä yksittäiset mallit näin nouse myydyimpien kärkisijoille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja