Toivo Sukari: En usko yhteenpaluuseen

Liikemies Toivo Sukari ei usko suhteensa entiseen rakkaaseen elpyvän.

Arvostettu bisnesmies Toivo Sukari viettää parhaillaan aikaa poikamiehenä. Entisellä pariskunnalla on erikoinen tilanne päällä, sillä huonekaluimperiumia pyörittävän miehen ex-avovaimo asustelee edelleen hänen miljoonahuvilassa Ruovedellä. Entistä rakasta ei ole saatu kiinni Toivon yhteydenotoista huolimatta.

– Emme ole puhuneet kertaakaan puoleentoista kuukauteen emmekä ole olleet yhteyksissä. Kyllä aikuisten ihmisten pitäisi pystyä keskustelemaan, menestyvä liikemies pohtii tilannetta MTV3.fin Viihdeuutisille.

Entisen pariskunnan suhde sai alkunsa kesällä 2010. Pariskunta muutti saman katon alle kesäkuussa 2011, mutta suhde päättyi eroon heinäkuun loppupuolella. Toivo ja ex-rakas yrittivät sytyttää suhdettaan vielä uudestaan syyskuun alkupuolella, mutta romanssi ei ottanut enää tuulta purjeisiinsa. Onko mahdollista, että parisuhdetta koitettaisiin uudestaan vielä tulevaisuudessa?

– Lontoon-reissulla meillä meni sukset ristiin, eikä se voinut enää jatkua. Kemiat eivät toimi. En usko yhteenpaluuseen, Sukari tiivistää.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat