Toimittaja juonsi uutislähetystä kotona, taustalla vilahti alaston yllättäjä: "Toivon todella, että tuo on hänen aviomiehensä"

Toimitko näillä tavoilla? Voit olla varma, että ihmiset vihaavat sinua 1:24
Oletko varsinainen kynnysmatto? Entä kehutko saavutuksiasi sanomalla, ettei niissä "ole mitään kehumista"? Onneksi olkoon – joku pitää sinua varmasti ärsyttävänä!

Melinda juonsi uutislähetystä koronaviruksen vuoksi kotioloissa, kun taustalle eksyi alaston yllätys.

Toimittaja Melinda Mezasta tuli nettisensaatio, kun naisen juontaman uutislähetyksen taustalla vaikutti vilahtavan alaston yllätysvieras.

Melinda oli koronaviruksen vuoksi kotioloissa juontamassa kampaamoalasta kertovaa uutislähetystä Sacramentossa toimivalle KCRA 3-kanavalle. Nainen oli päätynyt tekemään lähetyksen kylpyhuoneessa; videolla hän kertoo kampaamoyrittäjien tilanteesta koronapandemian aikana ja antaa hiusvinkkejä sekä leikkaa hiuksiaan.

Kuva lähetyksestä levisi munakoisoemojin kera

Kuvat ja videot lähetyksestä lähtivät kuitenkin aivan muista syistä kiertämään netissä, sillä Melindan taustalla näyttäisi seisovan alaston mies, joka ilmeisesti on suihkussa.

– Näettekö te tässä jotain? chris evans kyseli seuraajiltaan Twitterissä jakamansa kuvan ja munakoisoemojin kera.

KCRA-kanavan YouTube-tililtä kyseistä lähetystä ei löydy. Aiheesta kuitenkin tuli välittömästi nettisensaatio, ja esimerkiksi Daily Mail uutisoi aiheesta.

Klipin näet tässä:

Jotkut epäilevät videota huijaukseksi tai lavastukseksi esimerkiksi siksi, ettei suihkussa oleva mies vaikuta liikkuvan lainkaan. Moni kuitenkin tunsi sympatiaa tai kauhistusta tilanteen vuoksi.

– Mitä tahansa ongelmia teillä onkin ollut Zoom-videoneuvotteluissa, tämä on pahempaa. Paljon pahempaa, Alyssa Day kirjoittaa Twitterissä.

– "Vaimoni tekee haastattelua paikallisuutisiin juuri nyt, ok, aika mennä suihkuun", nimimerkki TracyG Resisting vitsailee.

– Vuosi 2020 on villi, Land Johnston kirjoittaa.

– Toivon todella, että tuo on hänen aviomiehensä, Peter Finnegan heittää.

Melinda itse ei kommentoinut asiaa

Osa kansalaisista kuitenkin huomauttaa, että huomio ei ensimmäiseksi kiinnity taustaan, ja alaston hahmo voisi siten vahingossa mennä ohi kaikilta. Moni tunnusti etsineensä "jotain outoa" esimerkiksi pöydällä olevien tavaroiden joukosta.

Melindalta on Facebookissa kysytty, kuka suihkussa oli uutisten aikana. Hän ei ole vastannut. Se, onko taustalla todella nakuileva mies, ei siis ole virallisesti selvinnyt.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat