Mainos

Tjäreborgin lennot Turkista lennetään tänään Finnairilla

Kuluttajavirasto selvittää paraikaa, miten valmismatkalla olevien Air Finlandin asiakkaiden paluukuljetukset järjestetään. Neuvotteluja paluulennoista käydään Finnairin kanssa.

Jos matka on ostettu muun matkatoimiston kautta, ne etsivät asiakkailleen korvaavia lentoja.

Tjäreborgin mukaan tämän päivän Turkin Antalyan-lento lennetään Finnairilla, ja myös Kreetan Iraklionista huomenna palaavien lento on järjestetty. Muille lennoille etsitään korvaavia vaihtoehtoja. Matkatoimistolla on noin 600 asiakasta, jotka ovat matkustaneet kohteisiin Air Finlandilla. Asiakkaita tiedotetaan tekstiviestillä, puhelimitse ja verkkosivuilla.

-Yritämme huolehtia siitä, että asiakkaat pääsisivät pois normaalissa aikataulussa, sanoo tiedotuspäällikkö Arja Pucilowski.

Finnmatkojen kautta Air Finlandilla on ollut kolme viikoittaista lentoa Turkkiin ja Egyptiin.Matkustajia on reilu 380. Lomalennoille etsitään korvaavaa vaihtoehtoa. Ensimmäisen paluulennon pitäisi olla perjantaina.

-Tilanne ensi viikonlopun lähdöille on haastava, mutta matkanjärjestäjät järjestävät lentoja koko ajan, sanoo viestintäpäällikkö Anu-Eveliina Mattila.

Aurinkomatkoilla ei ole kesäohjelmassaan Air Finlandin lentoja.

Reittilennoilla matkustaneet joutuvat todennäköisesti vastaamaan paluulennoistaan itse.

Korvausohjeet tulevat Kuluttajaviraston verkkosivuille tämän päivän aikana.

Lentoyhtiö Air Finland ilmoitti eilen jättävänsä konkurssihakemuksen.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.