Mainos

Tilaan sopivia ratkaisuja

Keittiö voidaan jakaa kolmeen pääasialliseen työskentelyalueeseen: säilytys, astianpesu ja ruuanlaitto. Jaottelun avulla voit suunnitella järkevän ja tehokkaan keittiön, joka toimii omien työskentelytapojesi mukaisesti.

I-mallinen keittiö. Tässä keittiössä työskentelyalueet ovat kaikki samalla seinällä. Tämä on toimiva ratkaisu kapeisiin tiloihin pienissä ja keskikokoisissa kodeissa.

I-mallinen keittiö ja saareke. Ihanteellinen suureen keittiön, jossa ruoanlaittoon osallistuu useampi henkilö. Saareke toimii ylimääräisenä työtilana ja sopii myös säilytykseen ja seurusteluun.

L-mallinen keittiö. Yksi kaikkein yleisimmistä keittiömalleista. Ihanteellinen, jos haluat sijoittaa samaan tilaan pienen ruokapöydän tai keittiösaarekkeen.

U-mallinen keittiö. Tämä malli sopii suureen huoneeseen ja tarjoaa paljon työskentely- ja säilytystilaa. Kaikki tavarat ovat hyvin ulottuvillasi.

Rinnakkaiskeittiö. Ruoanlaittoon erityisen hyvin sopivassa rinnakkaiskeittiössä on kaksi samansuuntaista reilunkokoista työ- ja säilytystilaa. Tämäntyyppinen ratkaisu sopii myös pieneen tilaan.

Vinkki! IKEA-suunnitteluohjelman avulla voit suunnitella ja sisustaa unelmiesi keittiön kaksi- ja kolmiulotteisena. Voit tehdä suunnitelman kotonasi ja tallentaa sen IKEA-palvelimelle, jotta voit tarkistaa suunnitelmasi toimivuuden keittiöasiantuntijan kanssa tavaratalossa. www.IKEA.fi/suunnitteluohjelma.

Lähde: IKEA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.