Mainos

TikTakinkin kasvattanut bändikoulu 10-vuotiskonsertissa

Kevyen musiikin opetukseen erikoistunut Pohjois-Helsingin Bändikoulu viettää tänään 10-vuotisjuhlia suurkonsertilla Suutarilan palvelukeskuksessa.

Nakkisormellakin on toivoa

Yksityisen Pohjois-Helsingin Bändikoulun opetus on suunnattu 7-20 -vuotiaille. Lähtökohtana on, että yhdessä soittaminen on mukavampaa ja motivoivampaa kuin yksin, ja että harrastukseen on helpointa ja nopeinta päästä käsiksi rock/pop-soittimen avulla.

Bändikoulussa soitetaan esimerkiksi kitaraa, rumpuja, bassoa ja kosketinsoitinta. Koulutukseen tullessaan oppilaan ei välttämättä tarvitse osata soittaa mitään. Koulua johtaa Petteri Kokljuschkin, joka on koulutukseltaan musiikkiin erikoistunut luokanopettaja, itsekin entinen ammattimuusikko. Bändikoulu on rockmusiikin opetuksen uranuurtaja paitsi Suomessa, myös koko Euroopassa. Oppilaita on noin 150. Bändikoulu järjestää myös joka kevät suuren konsertin, jossa esiintyvät kaikki koulun bändit.

Tämänpäiväisessä 10-vuotisjuhlassa esiintyvät muun muassa Kirka, Pave Maijanen ja tangokuninkaallinen Esa Nummela, Pekka Ruuska ja koulun oma kasvatti Tiktak -yhtye.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.