"Tiedän, että hän katsoo meitä" – NBA-tähti Anthony Davis omisti mestaruuden upealla tavalla Kobe Bryantille

3:41
Uutisaamun Tulosruutu raportoi Los Angeles Lakersin NBA-mestaruudesta.

Anthony Davisilla oli yksi henkilö erityisesti mielessään, kun hänen edustamansa Los Angeles Lakers varmisti juuri koripallon NBA:n mestaruuden. Kobe Bryant.

Koko komean NBA-uransa ajan Lakersia edustanut, vuonna 2016 lopettanut koripallosuuruus Bryant kuoli helikopterionnettomuudessa Yhdysvaltain Calabasasissa tammikuussa 2020 tyttärensä Giannan ja seitsemän muun ihmisen kanssa.

Nykytähti Anthony Davis omisti Lakersin tuoreen mestaruuden historian parhaimpien pelaajien joukkoon arvioidulle seuraikoni Bryantille.

– Kaikki, mitä halusimme tragedian jälkeen tehdä, oli tehdä tämä hänelle. Emme pettäneet häntä, Davis sanoi kentällä tehdyssä mestaruushaastattelussa Lakersin lyötyä Miami Heatin kuudennessa NBA-finaalissa 106–93.

Lakers osoitti Bryantille kunniaa käyttämällä aiemmin sarjan viidennessä ottelussa legendan mukaan nimettyjä Black Mamba -pelipaitoja, joissa joukkue oli tämän vuoden pudotuspeleissä voittanut aiemmin neljä ottelua eikä hävinnyt yhtäkään. Viides finaali toi niissä paidoissa ensimmäisen tappion.

– Olisi ollut mahtavaa, jos olisimme tehneet tämän viime pelissä hänen paidoissaan, mutta se sai meidät vielä aggressiivisemmiksi, vielä voimakkaammiksi molemmissa päissä kenttää ja varmistamaan, että päätämme tämän tänään, Davis sanoi ja jatkoi:

– Tiedän, että hän katsoo meitä ylpeänä meistä. Tiedän, että Vanessa (Bryantin leski) on ylpeä meistä, organisaatio on ylpeä meistä. Tämä merkitsee meille paljon.

– Hän oli isoveli meille kaikille. Me teimme tämä hänelle.

NBA-mestaruus oli Davisille uran ensimmäinen. Bryant voitti aikanaan Lakersissa viisi mestaruutta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja