The Crown -sarjan 6. kaudelle kuvataan jo Dianan viimeisiä päiviä – lomaili jahdilla vajaa viikko ennen kuolemaansa

The Crown -sarjassa prinsessa Dianaa näyttelevä Elizabeth Debicki on kuin ilmetty Diana.

The Crown -sarjan 6. kauden kuvaukset ovat ehtineet prinsessa Dianan viimeisiin päiviin. Dianaa näyttelevä Elizabeth Debicki, 32, näytti aivan samalta, kun hän esitti Dianaa hänen viimeisellä lomallaan. Dianan viimeisiä päiviä kuvattiin sarjaan Mallorcalla.

Diana vietti poikaystävänsä Dodi Fayedin kanssa aikaa Fayedin jahdilla Etelä-Ranskasta Italian rannikolle 6 päivää ennen heidän kuolemaansa 31. elokuuta 1997.

Debickin rinnalla nähdään britti-egyptiläinen näyttelijä Khalid Abdalla, joka näyttelee Fayedia.

6. kaudella nähdään myös toisintona Dianan matka poikiensa prinssi Williamin  ja prinssi Harryn kanssa Nevisin saarelle, Karibianmerelle, tammikuussa 1993. Diana kuvattiin tuolloin valkoisessa t-paidassa, jossa on värikäs printti, kun hän oli päiväretkellä Banana Beachilla kuukausia sen jälkeen, kun erosi kuningas Charlesista. Charlesia näyttelee sarjassa Dominic West.

Kyseinen loma merkitsi Dianalle jälleennäkemistä lapsiensa kanssa, jotka olivat viettäneet juuri joulun isänsä Charlesin kanssa. Dianan ja poikien seuraan liittyivät tuolloin myös hänen läheinen ystävänsä Catherine Soames ja hänen 9-vuotias poikansa Harry.

Sarjan viimeisen kauden kuvaukset keskeytettiin kahdesti kuningatar Elisabetin kuoleman jälkeen syyskuussa. Sarjan käsikirjoittaja Peter Morgan kuvaili tuolloin The Crownia rakkauskirjeeksi edesmenneelle monarkille ja sanoi Deadlinelle, että kuvaukset lopetetaan kunnianosoituksena kuningattarelle.

The Crownin viimeinen kausi ei lähteiden mukaan kuvaa auto-onnettomuutta, jossa Diana ja Fayed kuolivat.

Sarjan viides kausi julkaistaan 9. marraskuuta.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat