The Crown -sarjan kuvaukset keskeytettiin Elisabetin kuoleman vuoksi

9:15
The Crown -sarja on herättänyt myös kohua.

The Crown -sarja kunnioittaa suuren hallitsijan poismenoa, kun koko maailma suree kuningatar Elisabet II:sta.

Netflixin alkuperäissarja The Crown keskeytti kuvauksensa kuningatar Elisabet II:n menehtymisen vuoksi. Elisabet menehtyi 96-vuotiaana iltapäivällä 8. syyskuuta läheistensä läsnä ollessa.

– The Crown on rakkauskirje (kuningattarelle), eikä minulla ole tällä hetkellä mitään lisättävää, vain hiljaisuus ja kunnioitus. Odotan, että lopetamme kuvaamisen myös kunnioituksesta, sarjan luoja Peter Morgan kirjoitti Deadlinelle antamassaan lausunnossa.

Sarja kertoo kuningattaren ja hänen kuninkaallisen perheensä elämästä, mutta perustuu vain löyhästi tositapahtumiin. Ohjaaja Stephen Daldry kertoi aiemmin Deadlinelle, että sarjalla on ollut jo pitkään suunnitelmia historiallisen monarkin kuoleman varalta.

– Kukaan meistä ei tiedä milloin se aika tulee, mutta olisi oikein ja asianmukaista osoittaa kunnioitusta kuningatarta kohtaan. Se olisi yksinkertainen kunnianosoitus ja kunnioituksen merkki. Hän on kansainvälinen hahmo, ja niin meidän pitäisi tehdä, Daldry kertoi.

The Crown -sarjaa on tuotettu vuodesta 2016 ja tällä hetkellä tehdään jo 5. kautta, joka on sarjan toiseksi viimeinen kausi. Viimeisen eli 6. tuotantokauden ei kuitenkaan odoteta dramatisoivan todellisia tapahtumia.

Sarjan 6. kautta on jo suunniteltu, ja joitakin roolituksia on jo tehty. Prinssi Williamin roolin jakavat kaksi näyttelijää, 16-vuotias Rufus Kampa ja 21-vuotias Ed McVey ja Kate Middletonin roolin hoitaa Meg Bellamy, 19.

Kuningatar Elisabet II oli Britannian historian pisimpään hallinnut monarkki saatuaan kuningattaren tittelin vuonna 1952.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja