Thaimaassa reissannut Sophie, 24, arvioi uima-altaan syvyyden pahasti väärin – ei kävele ehkä enää koskaan

2:15
Opetatko lastasi uimaan? Älä tee ainakaan näin, sanoo asiantuntija.

Brittiläinen reppureissaaja on jäänyt saarroksiin Thaimaahan vakavasti murtuneen niskansa takia. Tapaturma sattui, kun nainen arvioi uima-altaan syvyyden pahasti pieleen, kertoo brittilehti The Sun.

Leicestershiressa asuva Sophie Wilson, 24, oli vasta aloittanut puolen vuoden unelmamatkansa Pohjois-Thaimaasta, Pain kaupungista, kun jo ensimmäisellä viikolla hän mursi niskansa todella vakavasti. Tapaus sattui kuun vaihteessa.

Sophie sukelsi uima-altaaseen, mutta arvioi pahasti pieleen sen syvyyden.

– Aluksi olin shokissa: minulla ei ollut mitään syytä uskoa, että uima-allas oli niin matala, kun ihmiset hyppivät ja sukelsivat sinne ennen minua, Sophie kertoo brittiläiselle uutissivustolle.

Sophie ei sukeltaessaankaan menettänyt tajuntaansa, mutta hän ei yhtäkkiä enää tuntenut kehoaan. Niskan alueella kipu oli sietämätön.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ei mahdollisesti pysty enää koskaan kävelemään

Toinen lomailija onnistui pelastamaan Sophien altaasta, ja hänet vietiin paikalliseen sairaalaan. Siellä vaurioiden vakavuus alkoi selvitä.

Sophien ranka murtui kohdasta, joka tarjoaa kaulalle rakenteellista tukea. Myös naisen selkäydin on puristuksissa. Perheen ja ystävien perustaman varainkeruukampanjan sivuilla kerrotaan, ettei ole varmuutta, "kykeneekö Sophie kävelemään enää koskaan".

Brittinainen makaa tällä hetkellä Chiangmai Ram Hospital -sairaalassa toipumassa. Myös sairaalakulut yksityisessä sairaalassa ovat aiheuttaneet perheelle päänvaivaa. Sophien vakuutusyhtiö Insure and Go ei ole nimittäin suostunut korvaamaan kuluja, koska heidän mukaansa naisen vaurio syntyi "uhkarohkean käytöksen" seurauksena.

Kymmeniä tuhansia sairaalakuluihin

Tähän mennessä Sophie on käynyt läpi kymmenen tunnin edestä leikkauksia Thaimaassa. Hänen kipunsa ovat jo helpottaneet, ja nyt nainen pystyy liikuttamaan jo toista kättään.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tähän mennessä sairaalakulut ovat kohonneet jo yli 40 000 euroon. Perhe haluaa nyt kuljettaa Sophien takaisin kotimaahansa Englantiin, minkä takia he pyrkivät keräämään varainkampanjan avulla yli 67 000 euroa.

Sophie tarvitsee kalliin erikoislennon, jossa on mukana lääkäri ja kaksi sairaanhoitajaa, jotta hänet saadaan turvallisesti kuljetettua mantereelta toiselle.

– Perheemme prioriteetti on saada Sophie kotimaalle jatkamaan paranemistaan, välttääksemme sairaalakulujen kasvamisen jatkumisen ja saadaksemme hänet rakkaidemme keskuuteen, sivustolla kerrotaan.

Tähän mennessä perhe on onnistunut keräämään noin 29 000 euroa.

Lähteet: The Sun GoFundMe

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja