Mainos

Teri Niitin viimeinen vuosi oli rankka – Anne Kukkohovi kirjassaan: "Monissa tilanteissa Teri saattoi yhä purskahdella itkuun"

16:52
Anne Kukkohovi kertoi raskaista vuosistaan kriisien keskellä.

Anne Kukkohovi kertoo uutuuskirjassaan edesmenneen ystävänsä Teri Niitin nettikohusta.

Ex-malli Anne Kukkohovin vasta julkaistussa elämänkerrassa Päin punaista – Anne Kukkohovin kyydissä 24/7 (Docendo) kerrotaan myös hänen hyvän ystävänsä julkkisstylisti Teri Niitin viimeisestä vuodesta ennen tämän äkillistä kuolemaa.

Kirjassa Kukkohovi kertoo Niitin viimeisen vuoden olleen rankka. Hän arvosteli sometilillään lentokoneessa imettävää naista, josta nousi vuodenvaihteen suurin kohu.

– Sen jälkeen Teri oli viikkojen ajan valtakunnan parjatuin henkilö. Solvaaminen ylitti monessa kohtaa kaikki hyvän maun rajat. Siinä sivussa haukuttiin Terin perhe ja toivottiin heidän kuolemaansa, Kukkohovi kertoo kirjassaan.

Kukkohovi kertoo Niitillä olleen myös sydänsuruja.

– Monissa tilanteissa Teri saattoi yhä purskahdella itkuun. Hänellä oli myös sydänsuruja, joten vuosi ei ollut hänelle helppo.

Noin vuosi nettikohun jälkeen Niitti menehtyi.

– Joulupäivänä Terin sydän oli pysähtynyt ja hän oli ehtinyt olla tunnin ilman happea. Tilanne oli vakava: Teri oli nyt teho-osastolla hengityskoneessa.

Myöhemmin kirjassa kerrotaan, miten Kukkohovi sai puhelun, jossa kerrottiin Niitin kuolemasta. Hän oli samaan aikaan kamppailemassa saattohoidossa olevan äitinsä kanssa.

Kukkohovi puhuu kirjassa kauniisti menehtyneestä ystävästään.

– Teri oli yksi hauskimpia ja itseironisimpia ihmisiä, joita olin koskaan tavannut. Hän oli aito luonnonlapsi, joka oli sopivasti epäsovinnainen.

Päin punaista – Anne Kukkohovin kyydissä 24/7 (Docendo) -kirja on toimittaja Emilia Salorannan esikoisteos. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja