Teneriffan järkyttävä veriteko kuvottaa: 10-vuotias seurasi kauhusta halvaantuneena, kun isä murhasi äidin – sitten oli lapsen vuoro

Teneriffalla paljastunut raaka murha on aiheuttanut kauhistusta.

Vuoristosta löytynyt itkevä 6-vuotias poika oli kertonut, isä oli tappanut hänen äitinsä ja veljensä. 43-vuotias isä on pidätetty murhista epäiltyinä. 39-vuotiaan naisen ja 10-vuotiaan pojan ruumiit löydettiin etsintöjen jälkeen luolasta.

Rikosuutisiin erikoistunut verkkolehti El Caso kertoo, että perheenisä murhasi naisen, koska nainen halusi erota. Tämänhetkisten tietojen mukaan pariskunta oli asumuserossa. Nainen asui Saksassa lasten kanssa ja mies asui Adejessa Teneriffalla, kertoo  The World News.net.

Surmapaikkaa lähellä sijaitsevan Adejen  kaupungin pormestarin José Miguel Rodríguez Fragan mukaan rikos vaikuttaa siltä, että se oli hyvin suunniteltu. Jos nuorempi pojista ei olisi onnistunut pakenemaan paikalta, mies olisi saattanut päästä pakoon.

Murhasta epäilty mies oli ostanut hiljattain talon Kanariansaarilta. Suurin osa naapureissta ei ollut koskaan puhunut hänen kanssaan, vaikka olivat nähneet hänet joitain kertoja moottoripyörällään tai ottamassa aurinkoa. Naapurien mukaan mies ei ollut käyttäytynyt tavallisesta poikkeavaan tapaan. 

ABC.es -sivuston mukaan murhista epäilty mies olisi ollut kuitenkin hyvin aggressiivinen. 

"Isä löi äitiä ja veljeä luolassa"

Tällä hetkellä tiedetään, että kaksoismurha tehtiin tiistaiaamuna. 6-vuotias löydettiin muutamaa tuntia myöhemmin, joka kertoi isänsä lyöneen äitiä ja veljeä luolassa.

Miehen pidätyksen jälkeen alkoi etsintäoperaatio, jonka myötä äidin ja pojan ruumiit löydettiin seuraavana päivänä. Ruumiissa oli havaittavissa väkivallan merkkejä. 

Epäilty menee oikeuden eteen perjantaina.

Tapaus on järkyttänyt Espanjan ylintä johtoa myöten.  Pääministeri Pedro Sánchez toivotti voimia pelastuneen pojan läheisille. 

Paenneen pikkupojan todistus ratkaiseva

Lapset ja äiti saapuivat Teneriffalle pääsiäismaanantaina. Paenneen pojan todistus ja tarina olivat ratkaisevat tekijät äidin ja veljen ruumiiden löytymisen kannalta.

ABC:n mukaan tämänhetkinen arvio on, että mies hyökkäsi ensin naista päin ja tappoi hänet, kun 10-vuotias seurasi kauhusta halvaantuneena vieressä.

Sitten mies tappoi 10-vuotiaan. 6-vuotias pakeni paikalta ja löytyi noin viisi tuntia myöhemmin, neljän kilometrin päästä luolalta ”hikisenä, tärisevänä ja shokkitilassa”.

ABC:n Berliinin kirjeenvaihtajan mukaan murhatun äidin vanhemmat lentävät Teneriffalle pitääkseen selvinneestä pojasta huolta.

Lue myös:

    Uusimmat