Ensitreffit-sulhanen yllättää hääväen ronskeilla riimeillään – omistaa kappaleen vaimolleen: "Tykkään, kun on rintaa ja beba"

0:26
Sulhasen ronskit riimit saavat hääväen hämmennyksiin.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -sarja alkaa. Uudenlaisen formaatin hääjaksossa eräs sulhasista saa häävieraat hämmentymään rivoilla riimeillään.

Rakastettu Ensitreffit alttarilla -ohjelma saa uuden version, kun Ensitreffit alttarilla 2.0 -uutuusreality pyörähtää käyntiin MTV Katsomossa maanantaina 28.11.

Kauden avausjaksoissa seurataan sinkkujen valmistautumista heidän jännittävään hääpäiväänsä. Lisäksi päästään seuraamaan itse h-hetkeä eli hääpäivää. 

28-vuotias helsinkiläinen Rene on tehnyt uraa motocrossin parissa puoliammattilaisena, mutta toimii nykyään yrittäjänä ja tekee keikkaa muusikkona. 

Mies yllättää hääväen ja päättää esittää improna rap-biisin. Mies on omistanut kappaleen tulevalle vaimolleen. 

– Mä tykkään, kun on vähän muotoo, rintaa ja bebaa. Ajattelin, et ei jumankauta niin jepa. Ei jumankauta totta oo, saan naarattua tämän tytön kainaloon, Rene riimittelee. 

Juhlaväki yllättyy miehen vedosta ja moni puhkeaa hersyvään nauruun kuunnellessaan kappaleen rohkeita riimejä. 

Kuka on Renen tuleva vaimo ja millä tavalla hän suhtautuu aviomiehensä rohkeaan rap-kappaleeseen? Katso sarja MTV Katsomosta!

Ensitreffit alttarilla 2.0 alkaa MTV Katsomossa maanantaina 28.11. kahden jakson viikkotahdilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja