Teinitytön hyytävä löytö autokoulun vessasta: ”Pelottavin asia, joka minulle on koskaan tapahtunut”

Airbnb-asunnossa oli kamera 0:48
Irlantilaisesta Airbnb-asunnosta lötyi kätketty kamera.

Amerikkalaisteini järkyttyi pahoin löydettyään nauhoittavan puhelimen autokoulun vessasta.

Michiganilainen Kendall Binfet, 14, meni poliisin pakeille löydettyään autokoulunsa vessasta puhelimen, joka nauhoitti videota.

– Se oli luultavasti pelottavin asia, joka minulle on koskaan tapahtunut, järkyttynyt teini kertoi detroitilaiselle uutiasemalle, WXYZ–TV:lle.

Teinin löytämä puhelin oli kääritty vessapaperiin, mutta kameran kohdalle oli jätetty reikä. Puhelin oli Courtesy-autokoulun unisex-vessassa. Huomattuaan, että puhelin nauhoitti, Kendall poisti videon.

Kendall kertoi asiasta ensin kaksoisiskolleen ja kahdelle muulle ajotunneilla käyvälle tytölle. Pian hän ilmoitti asiasta myös Shelby Townshipin poliisilaitokselle.

"Kuka tietää, mitä hän olisi tehnyt sillä videolla"

Poliisin mukaan yksi ajotunneilla olleista alaikäisistä pojista oli käynyt vessassa ennen Kendallia, ja häntä epäillään puhelimen jättämisestä sinne. Häntä vastaan ei kuitenkaan ole asetettu vielä syytteitä. Poika on kuitenkin potkittu autokoulusta pois.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kuka tietää, mitä hän olisi tehnyt sillä videolla, Kendall pohtii ja toteaa, että video olisi voitu vaikka myydä eteenpäin.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat