Teinipoika väittää munineensa 20 munaa kahden vuoden aikana – kaksi jopa lääkäreiden edessä: "Se on mahdotonta"

Indonesialainen teinipoika väittää munineensa kahden vuoden aikana 20 munaa. Lääkärit pitävät tapausta mahdottomana.

Kananmunien terveysvaikutukset ovat monille jo varmasti tuttuja. Mutta mitä se kertoo terveydestä, jos ihminen alkaakin munia kokonaisia munia peräsuolestaan? Näin väitetään tapahtuneen indonesialaiselle teinipojalle.

Akmal, 14, väittää munineensa säännöllisesti munia vuodesta 2016 lähtien. Tähän mennessä munia olisi tullut jo 20.

– Kahden vuoden aikana hän on muninut 18 munaa ja tänään kaksi, joten yhteensä niitä on ollut 20. Rikoin ensimmäisen munan ja sen sisältö oli kokonaan keltainen, ei valkoinen, Akmalin isä Rusli kertoi paikalliselle medialle.

– Kuukautta myöhemmin rikoin toisen, ja sen sisältö oli kokonaan valkoinen, ei keltaista.

Muninut kaksi munaa sairaalassa

Lääketieteen asiantuntijat ovat kertoneet, ettei olisi mitenkään mahdollista, että ihmispoika pystyisi tuottamaan kehonsa sisällä munia. Akmal ja tämän perhe ovat kuitenkin vakuuttuneita.

Nuori poika on joutunut jo useasti sairaalaan ”sairautensa” takia. Hän on jopa muninut kaksi munaa järkyttyneiden lääkäreiden edessä. Akmal on ollut myös röntgenissä, jossa lääkärit löysivät hänen takapuolestaan munan.


Lääkärit kuitenkin epäilevät, että munat olisi tungettu ennen sairaalaan tuloa Akmalin peräsuoleen. Todisteita tästä ei kuitenkaan olla löydetty. Tutkimusten mukaan munat kuitenkin olisivat ilmeisesti kananmunia.

"Se on mahdotonta"

Nyt Akmal on viikon tarkkailun alla sairaalassa, jossa hänellä ei ole pääsyä lintujen muniin. Lääkärit voivat näin tutkia, onko kyseessä lääketieteellinen ihme vai vain outo huijaus.

– Tieteellisesti kananmunat eivät voi muodostua ihmisen kehossa. Se on mahdotonta, erityisesti ruoansulatusjärjestelmässä, sairaalan edustaja Muhammad Taslim kommentoi.

Lähteet: Ladbible, Daily Star

***

0:25

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja