Teiniäidistä miljonääriksi – tuhlaamista rakastava nainen ei häpeile pröystäilevää elämäntyyliään

Yksinhuoltajaäiti, ja nykyinen monimiljonääri, jätti koulunsa kesken 17-vuotiaana jääden yksin pienen vauvansa kanssa. Nainen ei kuitenkaan jäänyt toimettomaksi, vaan tienasi ensimmäisen miljoonansa vain 23-vuotiaana.

Superäiti Kate Stewart hankki itselleen koulutuksen samalla kun hoiti yksin pientä lastaan. Stewartin miljoonat on tienattu rusketus- ja kauneussalonkien imperiumilla sekä erilaisilla sijoituksilla. Brittiäiti omistaa myös Liverpoolin suositun Heritage Market -myymälän.

– Jätin koulun kesken ja menin töihin, josta maksettiin 2,50 puntaa tunnilta. Tulin raskaaksi 17-vuotiaana. Tulevaisuuteni näytti silloin siltä, että hankkisin vain lisää lapsia ja eläisin tuilla. Päätin taistella paremman tulevaisuuden puolesta, Stewart kertoo Viral Threadin haastattelussa.

Jos Facebook-upotus ei näy, katso se täältä.

Nykyään 33-vuotias kolmen lapsen äiti on monimiljonääri, joka rakastaa tuhlaamista. Merkkivaatteita suosiva nainen tilaa jopa vaatteensa suoraan hotellihuoneeseen työmatkoillaan, jotta hänen ei tarvitsisi pakata suurta matkalaukkua.

– Matkalaukussa vaatteet vain rypyttyisivät ja niitä pitäisi silittää.

How The Other Half Lives -tv-ohjelmassa vieraillut Stewart puolustelee tuhlailuaan sillä, että on tehnyt kovasti töitä rahojensa eteen. Pröystäilevää elämäntyyliään nainen ei tosiaan häpeä – päinvastoin!

Lähde: Viral Thread

Lue myös:

    Uusimmat