Teemu Selänne otti kantaa uusimpaan Jokerit-uutiseen – "Toivottavasti joku pystyy hoitamaan sen hyvin"

Teemu Selänne kommentoi tuoretta Jokerit-uutista – "Toivotaan niille parasta" 0:33
Näin Teemu Selänne kommentoi Jokereiden Mestis-hakemusta.

Teemu Selänne otti kantaa keskiviikkoiseen uutiseen Jokereiden Mestis-hakemuksesta. Selänne toivoo uudelle Jokerit-projektille pelkkää hyvää.

Team Jokerit Oyn toimitusjohtajaksi hyppäävä Jarmo Koskinen kertoi keskiviikkona, että Jokerit on vihdoin jättänyt Mestis-hakemuksensa. Jääkiekkoliiton liittohallituksen on määrä käsitellä hakemus ensi viikolla.

Samalla Koskinen kertoi, että hankkeen taustalla vaikuttanut Joel Harkimo on luopunut kaikista osakkeistaan.

Jokerit-legenda Teemu Selänne kommentoi tuoreeltaan uutista Jokereiden Mestis-hakemuksesta Peliittojen ja KeuPan välisen Mestis-ottelun yhteydessä.

Vaikka oma projekti Jokereiden tulevaisuudesta kariutui jo alkumetreillä, toivoo Selänne seuralle vain ja ainoastaan hyvää.

– Olisimme ilman muuta halunneet ottaa Jokerit-projektin haltuun, mutta se ei onnistunut. Tietysti nyt toivoo kaikkea parasta, että saisivat homman toimimaan. Kyllähän Jokereilla on iso paikka suomalaisessa jääkiekkoilussa, Selänne kommentoi.

– Olisi ollut hieno olla mukana rakentamassa uutta tulevaisuutta, mutta se ei kelvannut. Toivottavasti joku pystyy hoitamaan sen lähes yhtä hyvin.

Katso Selänteen mietteet pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat