Teemu Pukki ja Norwich järkyttivät liigakakkosta! Tähtihyökkääjän hirmuputki poikki karulla tavalla

Teemu Pukki laukoi kauden yhdeksännen liigamaalinsa, kun Norwich katkaisi Leicesterin kahdeksan ottelun voittoputken jalkapallon Englannin Valioliigassa 1-1-tasapelillä.

Pukki vei Norwichin johtoon 26. minuutilla karattuaan komean pystysyötön jälkeen Leicesterin puolustukselta. Maali oli suomalaistykille jo kolmas neljässä viime pelissä.

Leicester nousi avausjakson lopulla 1-1-tasalukemiin Norwichin omalla maalilla. Paikalla kulmatilanteessa oli tähtihyökkääjä Jamie Vardy, joka janosi jatkoa 11 maalilleen kahdeksan ottelun jaksolla.

Vardy puski pallon maalia kohti, ja se ohjautui sisään maalivahti Tim Krulin käsien kautta. Valioliigan virkailijoiden videon kelailu johti siihen, että osuma merkittiin lopulta Krulin omaksi maaliksi eikä Vardyn nimiin. Näin ollen Valioliigan maalipörssiä johtava Vardy on yhä 16 osumassa.

Liigakakkonen Leicester oli voittanut peräti kahdeksan ottelua putkeen ennen tasapeliä putoamisviivan alla olevaa Norwichia vastaan. Lauantaina Watfordin 2-0 voittanut Liverpool kasvatti näin eronsa Leicesteriin jo kymmeneen pisteeseen.