Täytettä kokoonpanoon – kaksinkertainen Suomen mestari ja pizzakeisarin pojanpoika päätyivät TPS:ään

Alisuorittanut TPS taistelee pudotuspelipaikasta – C Moren dokumenttiryhmä seurasi SM-liigan suurseuraa läheltä 0:57
Videolla otteita C Morella esitettävästä TPS-dokumentista.

SM-liigan Turun Palloseura nappasi riveihinsä kuusi uutta pelaajaa. Heistä isoimmat saavutukset on kaksi SM-kultaa voittaneella Juhani Jasulla.  

Lukkokasvatti Jasu, 32, on väkevä puolustava hyökkääjä, joka nappasi Tapparassa Suomen mestaruudet 2016 ja 2017. Sopimus on kaksivuotinen. 

– Jasu on älykäs ja luotettava sentteri, joka tuo mukanaan kokemusta ja voittamisen kulttuuria. Hänen arvonsa tulee esiin niin otteluiden ratkaisuhetkillä, erikoistilanteissa sekä aloituksissa, TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio sanoi seuran tiedotteessa. 

TPS:n hyökkäys vahvistuu myös Topias Haapasella, joka pelasi viime kaudella Ässissä ja Ilveksessä. Hän teki vuoden sopimuksen. 

– Topias on monikäyttöinen pelaaja, joka on kolkutellut lopullisen läpimurron porteilla Ilveksessä ja Ässissä. Vahvana ja luistelijana sekä kamppailijana hänestä odotetaan meille luotettavaa tekijää hyökkäyspäähän.

Viime kaudella TPS:n liigajoukkueessa sekä alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa debytoinut Eetu Liukas, 17, solmi kasvattajaseuransa kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen.

Rafkin tulevaisuuden huippupakki

TPS:n pakistoon tekivät kahden vuoden sopimukset 18-vuotias Ruben Rafkin ja 19-vuotias Elias Laitamäki. Maalivahtiosastolle tulee A-nuorista Eetu Anttila

Turussa kiekkoilun aloittanut Rafkin pelasi Kanadan junioriigassa Windsor Spitfiren joukkueesta. Hän on korkealla ensin kesän varaustilaisuuden listoilla. 

Rafkinin isoisä on turkulainen pizzakeisarinakin tunnettu ravintoloitsija Dennis Rafkin


Lue myös:

    Uusimmat