Tässäkö kaikkien aikojen erikoisin liikenneruuhka? Manaattien orgiat hämmensivät autoilijoita Floridassa

Parvi parittelevia manaatteja johti viime perjantaina liikenteen ruuhkautumiseen Floridan Tampa Bayssä.

Tavallisesti liikenneruuhka johtuu onnettomuudesta, tietöistä tai huonoista ajo-olosuhteista, mutta tällä kertaa jonoja aiheuttavat kiimaiset vesinisäkkäät, manaatit.

Uutissivusto Fox 13 raportoi saaneensa lukuisia puheluita Courtney Campbell Causeway -tietä käyttäviltä matkustajilta, jotka kertoivat pysähtyneensä seuraamaan merellä tapahtuvaa jännitysnäytelmää: manaattiparven paritteluhetkiä.

Vastaavanlaisia liikenneruuhkia luvassa?

Tien sivuun ajaneet ihmiset olivat pysähtyneet seuraamaan eläinten harvinaista lisääntymisrituaalia, jossa seitsemän urosta kilpailee yhden naaraan huomiosta.

– Autoilijat ovat hidastaneet ja ajaneet tiensivuun Courtney Campbell Causewayllä nähdäkseen manaatteja, jotka ovat todennäköisesti parittelemassa. Täällä ei mitään nähtävää, ihmiset, uutissivusto julkaisi Twitterissä. 

0:55
VIDEO: Rattiraivo päättyi järkyttävään onnettomuuteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Floridalaisen kalojen ja villieläinten suojelukomission mukaan manaattien parittelukausi kestää maaliskuulta marraskuuhun, mikä tarkoittaa sitä, että tulevaisuudessa näitä varsin erikoisia liikenneruuhkia saattaa esiintyä rannikolla entistä enemmän.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun manaattiparvi on pysäyttänyt alueen liikenteen. Vuonna 2016 uutisivusto ABC Action News raportoi saman ilmiön olleen ruuhkautuneen liikenteen taustalla. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja