Tässä ovat maailman kauneimmat kasvot! 17-vuotias voitti toisen kerran peräkkäin – aiheutti kohua jo lapsena

Maailman kauneimmaksi naiseksi on julistettu 17-vuotias Thylane Blondeau. 

Ranskalainen malli Thylane Blondeau on julistettu maailman kauneimmaksi naiseksi. 17-vuotias Blondeau voitti tittelin jo toisen kerran peräkkäin. 

Vuoden 2018 kauneimmat kasvot -listauksesta vastaa TC Candler, joka on julistanut maailman kauneimpia kasvoja vuodesta 1990 lähtien. Voittajina on nähty esimerkiksi Michelle Pfeiffer, Marion Cotillard sekä Gwyneth Paltrow

Tämän vuoden voittaja Blondeau ei ole uusi nimi kauneuskilpailuissa. Hän voitti maailman kauneimman tytön tittelin jo 6-vuotiaana ja kohahdutti 10-vuotiaana esiintymällä muotilehti Voguen kannessa vahvasti meikattuna. 

Blondeau julkaisi Instagramissa kuvan videosta, jolla sadan kauneimman naisen lista julistettiin ja kiitti haltioissaan voitosta. 

– En voi itse uskoa sitä... Kiitos paljon @tccandler ja kaikki, jotka äänestivät. En koskaan ajatellut voivani olla ykkönen, nuori nainen hehkuttaa. 

TC Candler listasi myös sata maailman komeinta miestä, joista ykköspaikalle pääsi yhdysvaltalainen näyttelijä Jason Momoa.

Listoille on nostettu kasvoja ympäri maailman, ja joukosta löytyy myös pohjoismaisia nimiä, kuten näyttelijät Alicia Vikander ja Alexander Skarsgård

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat