Tässä ovat Lego Masters Suomi -voittajat!

LEGO Masters Suomen toisen kauden voitto ratkesi.

LEGO Masters Suomen toisen tuotantokauden voitto ratkesi. Voittajiksi kruunattiin Aura ja Oskari. Finaalissa heitä vastassa olivat porilaiset kaksoset Janette ja Jami sekä kouvolalaiskaverukset JP ja Jari. Finaalissa kilpailijat saivat rakentaa mitä tahansa – rajoituksia aiheen suhteen ei ollut ja rakennusaika oli 20 tuntia.

Voitajat ratkottiin äänestyksellä, johon osallistui muun muassa aiemmin kisasta tippuneet rakentajia, viime kaudelta tuttuja kilpailijoita, yleisövieraita ja ohjelman päätuomari Esa Nousiainen, jonka äänellä oli muita enemmän painoarvoa.

Aura ja Oskari nappasivat itselleen LEGO Masters -tittelin ja pokaalin lisäksi 10 000 euron palkintopotin ja matkan Legolandiin.

– Auran ja Oskarin lopputyö oli sellainen, jossa esitettiin kokonaisvaltaisesti laajaa osaamisen kirjoa. Työ oli taitavasti teknisesti rakennettu, ja siinä oli 360-asteisesti katsottavaa. Tutkittavaa oli jokaisesta suunnasta, läheltä ja kaukaa, tuomari Nousiainen kertoo voiton avaimista.

Tamperelainen Aura ja rovaniemeläinen Oskari tapasivat ohjelman castingprosessin aikana. Yhteinen sävel löytyi nopeasti. 

– Palkinnot ovat hienoja, mutta Auraan tutustuminen oli paras asia, mikä kisasta jäi käteen, Oskari summaa.

– Nyt tuntuu hassulta, että olen tutustunut Oskariin vasta tässä prosessissa. Hän on kuin kauan kadoksissa ollut pikkuveli. Hänestä tuli ikuinen legoystävä, Aura kuvailee tiedotteessa.

Voittorahat menevät Auralla ihan elämän perusjuttuihin, Oskarilla on mielessään hieman tarkempi lista.

– Ne menevät oman uran kehittämiseen, legoihin, vaapukkamehuun ja ehkä ruokaan.

Juttua muokattu kello 22.11: Korjattu Auran ja Oskarin saaneen voittonsa myötä palkinnot. 

Lue myös:

    Uusimmat