LEGO Mastersin kilpailijat saavat edun, jota muut joukkueet kadehtivat: "Kateutta oli ilmassa"

Velmeri Männikkö saapuu auttamaan Heidiä ja Satua kilpailussa. 2:20
Velmeri Männikkö saapuu auttamaan Heidiä ja Satua kilpailussa

LEGO Masters Suomi jaksossa vierailee Lego-museon perustaja Velmeri Männikkö.

Seitsemännessä LEGO Masters Suomi -jaksossa yksi joukkue joutuu lähtemään kotiin jälleen.

Ohjelmassa nähtävä haaste on nimeltään Huutokaupan aarteita. Huutokauppaa käydään siten, että maksuvälineenä toimii rakennusaika. Jaksossa nähdään tähän mennessä upeimmat teokset. 

Heidi ja Satu voittavat ensimmäisen haasteen ja saavat edun toiseen haasteeseen. Lego-museon perustaja Velmeri Männikkö tulee puoleksi tunniksi auttamaan joukuetta tehtävässä.

– Voin sanoa että kateutta oli ilmassa, Aura kommentoi toisen joukkueen etua.

Velmeri Männikkö on monille tuttu kilpailija Lego Masters Suomen ensimmäiseltä tuotantokaudelta. Männikkö sijoittui kisassa parinsa kanssa neljännelle sijalle. Männikkö avasi Suomen ensimmäisen Lego-aiheisen kahvilan kesätyökseen Pöytyälle. Nyt kahvilasta on kasvanut kaikenikäisiä kävijöitä keräävä museo.

Lopuksi koetaan tunteikas pudostus, kun jakson ensimmäisen haasteen voittaneet Heidi ja Satu joutuvat jättämään kilpailun suoriuduttuaan heikoiten toisessa haasteessa.

– Ymmärrän hyvin, ei oltu nyt parhaimmillaan. On ollut ylä- ja alamäkea ja tästähän meidän ystävyys vasta jatkuu, Satu kommentoi.

– Ne veti kaikilla mausteilla, Aura kommentoi Heidin ja Sadun tippumista.

Katso videolta, kun Velmeri Männikkö saapuu auttamaan Heidiä ja Satua kilpailussa.

LEGO Masters Suomi, 2. tuotantokausi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30. Seuraava jakso julkaistaan ennakkoon MTV Katsomossa finaalia lukuun ottamatta.

Lue myös:

    Uusimmat