Tässä on takuuvarmasti 16 maailman surkeinta keksintöä

Oletko ärsyyntynyt älypuhelimesi näytön tahroihin? Oletko koskaan haaveillut pukevasi kissaasi sähkönsiniseen peruukkiin? Ei hätää, nämä naurettavat keksinnöt voivat olla juuri etsimiäsi!

Jokaiseen "ongelmaan" on ratkaisu. Katso alta matadornetwork.comin listaamat 16 maailman hulluinta ja surkuhupaisinta keksintöä.

1. Puettava teltta

Kun olet patikoimassa ja sinun täytyy pysähtyä yllättäen yön yli, puettava teltta on vaate, joka saattaa pelastaa henkesi. Mitä väliä, vaikka se on muodoton ja tekee lantiostasi niin leveän, että voisit synnyttää vaikka virtahevon? Jos tarvitset päiväunia, jysäytä vain maahan keskelle polkua ja pistä levoksi!

Luonnollisesti sinun täytyy vielä naulata tapit maahan… ja kenties kantaa pohjakangasta. Ja sen lisäksi pitää mukanasi vielä mahdollisesti hyvää makuupussia sekä ylimääräisiä puseroita.

2. Hiukset purkissa

Uskokaa tai älkää, pakeneva hiusraja on ihan ok. Tekohiuksien suihkuttaminen kaljuuntuvaan päähäsi ei ole. Erityisesti, kun suihkumaalatut hiukset näyttävät koiran ulosteiden peittämältä pörrömatolta.

3. Puhelinsormet

Ärsyttääkö sinua, jos puhelimesi näyttö on täynnä sormenjälkiä?

Onneksi Australialainen yritys päätti lyödä rahoiksi tällä ongelmalla kehittämällä lateksipäällykset sormille. "Sormikondomit", voisi kai sanoa. Niitä saa eri värisinä (vaaleanpunainen naisille!), ja etkö näyttäisikin kaupungilla tyylikkäältä nämä upeudet sormissasi?

Etkö tiedä sormiesi kokoa? Ei huolta, yritys on kehittänyt mittataulukon. Taas on siis luvassa yksi vartalon jatke miehille, minkä koossa he voivat kilpailla.

4. Kuukautiskone

Miehet, teidän on korkea aika tietää, miltä miljoonista naisista, joilla on kivuliaat kuukautiset, tuntuu joka kuukausi. Kyllä, sinä voit saada ihan omat kuukautiset.

Tamponit myydään erikseen!

5. Syömättömyysnaamari

Tämä on omiaan sadistiseksi lisäksi ostoslistaan. Kyseinen keksintö on täydellinen juhlapyhiksi. Hillitse päättömiä himojasi pukemalla tämä kuonokoppa/ruuvipuristin/kidutusväline naamasi päälle estääksesi ylensyöntiä ja yleistä tahdonvoiman puutetta.

6. Kissaperuukit

Kissoja. Pitämässä peruukkeja. Sähkönsinisiä ja kirkkaan violetteja peruukkeja. Poseeraamassa eri muodoissa. Kaupan myyntilausee on "Kissaperuukkien lumoava maailma". Suosikiksesi voi nousta vaikkapa harmaa kissa, joka näyttää varsin tuimalta ja isoäitimäiseltä blondissa peruukissaan.

7. Tehtävälista-tatuointi

Kyllä, pyrkiessäsi tuplaamaan ajan, joka sinulta kuluu raapustaessasi tekstiä kämmenselällesi, voit ensin tatuoida kirjepaperin kädellesi ja sitten kirjoittaa listasi. Kun tehtävä on tehty, voit raaputtaa sen pois käsittämättömältä tehtävälistaltasi. Ei tahallista kaksoismerkitystä.

8. Hula-hula-tuoli

Istuessasi tähän tuoliin se jäljittelee hula-hula-renkaan liikettä ja mahdollistaa sinulle vatsalihastreenin samalla, kun työskentelet toimistossasi.

9. Snuggie

On mahdotonta, että tämä artikkeli päättyisi ilman mainintaa Snuggiesta.

Pohjimmiltaan se on siis kaapu, mutta jostain syystä Snuggiet myydään Amerikassa loppuun nopeammin kuin alkoholi lumimyrskyssä. Ehkä ihmiset näkevät mainokset ja ajattelevat, "TÄMÄ ON NIIN TYPERÄ, MINUN ON SAATAVA SE!" ja sitten he ostavat Snuggiet koko perheelle. On olemassa designer Snuggieta, yksilöityjä Snuggieta ja Snuggie joka tilaisuuteen.

10. TV-hattu

Pukiessasi päähäsi tämä valtavan, kotiteatterijärjestelmän sisältävän lippalakin, voit sinäkin eristää itsesi yhteisöstä katsomalla suosikki saippuaoopperoitasi. Ei mene kauaakaan, kun näemme ihmisiä vaeltelemassa katuja pitkin nämä päässään, törmäilemässä puhelintolppiin ja päätymässä sivustaseuraajien mukiloitaviksi.

11. Peppusuojus

Kukaan ei halua nähdä koirasi tai kissasi rumaa takapuolta, joten peitä se söpöllä, kukkakuvioisella tarralla. Mutta mitä tapahtuu kun lemmikillesi tulee vessahätä? Ilmeisesti tarvitset useamman tarran kätesi ulottuville.

12. Vauvamoppi

Yhdistä tämä Hula-hula-tuolisi kanssa, ja sinulla on ylivoimaisesti paras laiskan ihmisen unelma: pistä vauvasi moppaamaan lattiasi! Lapsesi suurta saavutusta, ensimmäistä askelta, voidaan lykätä, kunhan sinulla vain on kiiltävät ja puhtaat lattiat koko ajan.

13. Suuseksivalo

Tämän selittämiseen ei sanoja tarvita, mutta Gizmodon "Valaise pötkösi" on mahdollisesti hulluin otsikko vuodelta 2010.

14. T-paita selänrapsutuskoordinaattiruudukolla

Kun sinulle tulee ärsyttävä kutina selkääsi, voit yksinkertaisesti pyytää hyvännäköistä tyyppiä bussissa rapsuttamaan sinua kohdasta A9 tai B10. Toisaalta, jos selkäsi kutiaa niin paljon, että tarvitset tämän t-paidan, ehkä sinun tulisi sen sijaan käväistä ihotautilääkärin vastaanotolla.

15. Motorisoitu jäätelötötterö

Jostain syystä jäätelön nuolemiseen tarvittavasta jäätelötötterön pyörittämisestä on tullut liian vaivalloinen tehtävä joillekin ihmisille. Onneksi tämä pattereilla toimiva tötterö tekee kaiken työn puolestasi. Et kuitenkaan luonnollisesti voi syödä muovista tehtyä tötteröä. Toisaalta jos olet tarpeeksi tyhmä kuluttaaksesi rahasi tällaiseen…

16. "Liejunaattori" (The Oozinator)

Kyllä, tämä on valtava vesipyssy, mistä syöksyy ihmisiä päin valkoista, tahmeaa, liejumaista nestettä. Vitsit tästä ovat loputtomia. Videoita löytyy esimerkiksi YouTubesta.

Lähde: Matadornetwork.com

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat