Tässä oli hengenlähtö lähellä! Moottoripyöräilijät joutuivat kaahaavan henkilöauton musertamiksi – autonkuljettaja ajoi vaarallisesti vanhoilla vihreillä

Tässä oli hengenlähtö lähellä! Moottoripyöräilijät joutuivat kaahaavan henkilöauton musertamiksi – autonkuljettaja ajoi vaarallisesti vanhoilla vihreillä 1:26
Hengenvaarallinen kolari tallentui valvontakameralle Bangkokissa Thaimaassa.

Järkyttävä tilanne tallentui valvontakameralle Bangkokissa Thaimaassa.

Suurkaupungin liikenteen vaarallisesta puolesta osansa koki tämä moottoripyöräilevä pariskunta, joka ylitti suurta risteystä Thaimaan pääkaupungissa keskellä kirkasta päivää.

Kun risteävän tien liikennevalot muuttuivat punaisiksi ja moottoripyöräilijöiden osalta vihreäksi, tapahtui jotain arvaamatonta.

Valvontakameralla näkyy, kuinka valkoinen henkilöauto kaahasi päin punaisia valoja törmäten moottoripyörällä matkanneeseen mieheen ja tämän tyttöystävään keskellä risteystä.

Törmäyksessä mies ja tämän tyttöystävä sinkosivat silmänräpäyksessä moottoripyörän ohjaustangon yli kadulle. Henkilöauto ei videokuvien perusteella jarruttanut tilanteessa lainkaan, vaan kiihdytti tiehensä.

Tilanteesta hengissä selvinnyt pariskunta on syvästi järkyttynyt.

– Koitin kyllä katsoa risteystä tarkasti, ennen kun lähdin ylittämään sitä. Kolari tapahtui vain niin nopeasti, moottoripyörää kuljettanut kertoo.

Poliisi etsii henkilöauton kuljettajaa.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat