Tässä iässä naisten ja miesten seksuaalinen itsevarmuus on huipussaan

Tuoreen tutkimuksen mukaan naisten ja miesten seksuaalinen itsevarmuus on huipussaan lähes saman ikäisinä.

2 000 miestä ja naista ottivat osaa tutkimukseen, jossa heidän tuli vastata seksuaaliseen itsevarmuuteen ja tyytyväisyyteen liittyviin kysymyksiin. Tutkimuskohteet olivat iältään 18-60-vuotiaita.

Tutkimuksen mukaan naisten seksuaalinen itsevarmuus oli korkeimmillaan 31-vuotiaana. Miehillä seksuaalinen itsevarmuus oli taas huipussaan 33-vuotiaana. Seksuaalinen itsevarmuus oli naisilla alhaisimmillaan 25-vuotiaana. Syy johtuu siitä, että sen ikäisenä naiset kokevat eniten paineita ulkopuolisilta ja ovat epävarmoja vartalonsa suhteen.

Laaja tutkimus paljastaa, että kyselyn aikana joka neljäs kärsi huonosta seksielämästä. Vain 12 prosenttia tutkimukseen osallistuneista henkilöistä olivat täysin tyytyväisiä seksielämäänsä. Noin kolmasosan mielestä nykyinen petikumppani ei ole paras, joka heillä on ollut. Tutkimuksen mukaan miehet tekevät naisia todennäköisemmin aloitteen seksin suhteen.

Suurin osa tutkimuskohteista arvioi vetovoiman ja luottamuksen olevan tärkeimpiä tekijöitä nautinnolliseen seksiin ja rakkauselämän tyytyväisyyteen. Tutkimuksen mukaan naiset uskalsivat nauttia petipuuhista eniten ollessaan rakastavassa ja pitkässä parisuhteessa.(MTV LIFESTYLE)

Lähteet: Daily Mail, Glamour

Lue myös:

    Uusimmat