Tarkkasilmäiset bongasivat erityisen huomion kuningas Charlesin toimistosta

Britannian uusi hallitsija Kuningas Charles III vannoi valansa – katso video! 0:59
Katso videolta kuinka kuningas Charles vannoi valansa!

Kuninkaallisen perheen fanit bongasivat Harryn ja Meghanin hääkuvan paraatipaikalta.

Kuningas Charles  otti taannoin vastaan Britannian pääministeri Liz Trussin toimistossaan, jolloin tarkkasilmäiset kuninkaallisten fanit huomasivat jotain erityistä, kertoo Page Six.

Trussin astellessa sisään kuningas Charlesin toimistoon kuvaajat tallensivat kameroilleen toimiston pöydällä olevat valokuvat, joista yksi pisti erityisesti silmään. Suuressa kehystetyssä kuvassa komeilee prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin hääkuva.

Vuonna 2018 otetussa kuvassa komeilee koko kuninkaallinen perhe ja se on otettu Harryn ja Meghanin hääpäivänä St. Georgen kappelissa. Kuvan on ottanut valokuvaaja Alexi Lubomirski.

Fanit yllättyivät, sillä prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin on puhuttu olevan viileissä väleissä muun kuninkaallisen perheen kanssa jätettyään kuninkaalliset velvollisuudet ja muutettuaan Yhdysvaltoihin vuonna 2020.

Viimeisin kohu aiheutui, kun kuningas Charlesin kruunajaispäiväksi valikoitui 6. toukokuuta 2023, joka on sama päivä, jolloin prinssi Harryn Archie-poika täyttää 4 vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat