Mainos

Tappajahain raatelemat turistit toipuvat Egyptissä

Hain raatelemat neljä turistia näyttäisivät selviävän vammoistaan Egyptissä. Saksalaisen uutistoimisto IHA GMBH:n mukaan kukaan riuttahain raatelemista venäläis- ja ukrainalaisturisteista ei enää ole kriittisessä tilassa.

Hai hyökkäsi viikolla neljän turistin kimppuun Sharm el-Sheikhin turistikohteessa Punaisen meren rannikolla. Egyptin terveysministerin tiedottajan mukaan hai raateli kolmea venäläisturistia ja yhtä ukrainalaista, joista kaikki ovat vakaassa tilassa, mutta osan vammat ovat vakavia.

Hai hyökäsi ensin tiistaina 47- ja 70-vuotiaan venäläisnaisen kimppuun. 47-vuotiaalta jouduttiin amputoimaan raaja. Molemmat naiset on lennätetty sairaalaan Kairoon.

Seuraavana päivänä hai hyökkäsi venäläismiehen ja ukrainalaismiehen kimppuun. Venäläismiestä leikataan parhaillaan sairaalassa Sharm al-Sheikhissä, kun taas ukrainalaismies selvisi vähäisin vammoin ja hän on jo päässyt pois sairaalasta.

Viranomaiset ovat lisänneet turvatoimia Punaisen meren rannikolla. Hai, jonka uskotaan hyökänneen turistien kimppuun, on saatu satimeen. Sitä tutkitaan parhaillaan hyökkäyksen varmistamiseksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.