Tapailetko tosinaista vai tyttöstä? Nämä 10 merkkiä paljastavat

Elite Daily -sivuston parisuhdeasiantuntija Paul Hudson kertoo, mitä eroa on aikuisen naisen ja tyttösen tapailulla.

Naiset ja tyttöset näkevät maailman eri tavoin, kirjoittaa Elite Dailyn Paul Hudson.

Näiden kahden erottaminen voi olla vaikeaa, sillä ikä ei ole tässä asiassa ratkaiseva tekijä. Parikymppinen voi olla jo tosinainen, kun taas huomattavasti vanhempi nainen voi olla vielä tyttösen tasolla. Hudsonin mukaan on kuitenkin olemassa 10 selkeää merkkiä, jotka paljastavat, onko tapailukumppanisi epäkypsä tyttönen vai aikuinen nainen.

1. Tyttöset pukeutuvat paljastaviin vaatteisiin, koska he ajattelevat näyttävänsä näin seksikkäiltä – naiset tietävät näyttävänsä seksikkäiltä huolimatta siitä, mihin pukeutuvat

Naiset ymmärtävät, ettei provokatiivisuus ole ainoa keino olla seksikäs. Naisen ei tarvitse paljastaa kaikkea tunteakseen olonsa seksuaalisesti haluttavaksi. Naiset ovat niin itsevarmoja omassa kehossaan, etteivät he välitä siitä, mihin he pukeutuvat. He tietävät olevansa seksikkäitä – koska he ovat seksikkäitä.

2. Tyttöset odottavat miesten tietävän, miltä heistä tuntuu ja mitä he ajattelevat – naiset käyttävät sanojaan

Naiset, miehet eivät osaa lukea ajatuksianne, Hudson muistuttaa. Miehet toki toivoisivat pystyvänsä, mutta näin ei kuitenkaan ole. Tyttöset uskovat, että miesten pitäisi ymmärtää heitä niin hyvin, että he tietäisivät, mitä he ajattelevat, miltä heistä tuntuu, ja mitä he vihjailevat.

Valitettavasti useimmat miehet eivät ole harjaantuneita ymmärtämään vihjeitä. Tässä vaiheessa tyttöset turhautuvat ja kiukuttelevat, kun taas naiset hyväksyvät miesten puutteet ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

3. Tyttöset odottavat miehen maksavan laskun – naiset ovat taloudellisesti itsenäisiä

Tyttöset haluavat, että heitä hoivataan ja heistä huolehditaan, ehkä heitä hemmoteltiin piloille kasvuiässä. Mikä tahansa syy onkin, tyttöset eivät ota lompakkoaan esille ihan heppoisin perustein. Tosinainen sen sijaan maksaa laskun silloin tällöin itsekin – ja molempien puolesta –, mutta hänen itsevarmuutensa kestää senkin, jos mies tarjoutuu maksamaan toisinaan.

Nainen haluaa muistuttaa miestä siitä, ettei hän tarvitse tämän rahoja, vaan kunnioitusta.

4. Tyttöset menevät ulos vetämään kännit – naiset tietävät rajansa

Tiedätkö sen tosinaisen, joka rymyää baarissa odottaen vain, milloin voi korkata seuraavan pullon? Et tietenkään, sillä tosinainen ei tee niin. Vain tyttöset kumoavat kurkkuunsa ilmaista viinaa saadakseen päänsä sekaisin. Sillä verukkeella voi myös tehdä paljon huonoja päätöksiä. 

Tietysti drinkit maistuvat myös tosinaisille. Mutta he tietävät rajansa, eivätkä menetä kontrolliaan juomisen seurauksena.

5. Tyttöset eivät jaksa odottaa, että voivat muuttaa suhdestatuksensa Facebookissa seurustelevaksi – tosinaiset unohtavat koko Facebookin

Naiset ovat niin kiireisiä tosielämän kanssa, ettei heillä ole mitään pakottavaa tarvetta kiirehtiä muuttamaan Facebook-statuksiaan. Luultavasti he tekevät sen jossain vaiheessa, mutta he eivät syöksy Facebookiin sillä sekunnilla, kun ovat päätelleet, ettei mies pelästy suhteen julkistamisesta.

6. Tyttöset katsovat roskaohjelmia televisiosta – naiset lukevat

Vaikka tosinaisillakin on omat syntiset salaisuutensa, mitä tv-ohjelmiin tulee, he lukevat paljon kirjoja ja lehtiä saadakseen elämäänsä sisältöä.

Tyttöset tuijottavat televisiosta kaikkea kevyttä hömppää. Tosinaiset haluavat pysyä terävinä, tyttöset haluavat vain jotain tekemistä.

7. Tyttöset juttelevat joutavanpäiväisistä asioista – tosinaiset tietävät, kuinka pidetään yllä kiinnostavaa keskustelua

Useimmat tyttöset epäonnistuvat karmeasti yrittäessään pitää keskustelua yllä. He eivät tiedä mitään päivän uutisaiheista. Hudsonin mukaan heillä ei ole mitään älyllisiä harrastuksia tai kiinnostuksenkohteita. Heidän mielipiteensäkään eivät oikeastaan ole heidän omiaan, vaan ne ovat muualta kuultuja ja opeteltuja mielipiteitä. Tyttöset ovat Hudsonin mukaan tylsiä, naiset kiehtovia.

8. Tyttöset syövät salaatteja – naiset syövät, mitä haluavat

Naisetkin syövät toki salaatteja. Mutta he eivät syö salaattia miehen edessä vain mennäkseen kotiin jälkeenpäin tuhoamaan litran jäätelöä.

Naiset syövät terveellisesti, koska kunnioittavat kehoaan. Tyttöset syövät terveellisesti, jotta kaikki tietäisivät heidän syövän terveellisesti. Tosinainen syö kanssasi hampurilaisen ja ranskalaiset ilman ylimääräistä hössötystä. Hän tietää voivansa niin tehdä, ja koska hän haluaa, hän myös niin tekee.

9. Tyttöset tekevät sen, minkä osaavat – naiset laajentavat osaamistaan

Tosinainen on kokenut elämää ja ymmärtää kokemusten arvon. Hän tekee parhaansa nähdäkseen maailmaa, tavatakseen ihmisiä ja tutkaillakseen mahdollisuuksiaan. Tosinaiset ovat intohimoisia ja pyrkivät koko ajan eteenpäin. Naiset ottavat elämää sarvista kiinni. Tyttöset eivät oikein tiedä, mikä heidän tarkoituksensa on. He toivovatkin löytävänsä miehen, joka näyttäisi heille oikean suunnan.

10. Tyttöset tarvitsevat suojelijoita – tosinainen tarvitsee vain itsensä

Hudsonin mukaan ei ole mitään seksikkäämpää kuin nainen, joka osaa pitää huolen itsestään. Kaikki naispuoliset osaisivat sen, mutta vain harvat oikeasti niin tekevät. Tyttöset kulkevat virran mukana, naiset tietävät mitä haluavat, eivätkä tarvitse ketään sen ottaakseen. He ovat vahvoja, itsenäisiä ja itsevarmoja. Siksi tosinaisen pitäisi olla tulevaisuuttasi, ja tyttösten menneisyyttäsi.

Lähde: Elite Daily

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja