Tapailetko miestä vai poikaa? Nämä 12 merkkiä paljastavat

Mietitkö, onko käsissäsi keskenkasvuinen poika vai aikuinen mies?

Tosimiehiä on oikeasti olemassa, ja heistä olisi mahtavaa tapailla juuri sinua, sanoo Elite Daily-sivustolle miehistä, naisista ja parisuhteista kirjoittava Paul Hudson. Tosiasia kun on, ettei sinun tarvitse tyytyä kehen tahansa poikaseen, joka tiellesi osuu. Älä tyydy keneenkään. Ei ole mitään syytä tapailla ketään törppöä. Joskus voi kuitenkin olla vaikea erottaa miehet pojista.

Jos tarvitset apua, tässä muistilista. Näistä Hudsonin listaamista merkeistä tiedät, että tapailet miestä, etkä poikaa.

1. Hänen asuntonsa näyttää oikeasti asunnolta

Tosimiehen asunto ei näytä teinipoikien kimppakämpältä, eläintarhalta tai kaatopaikalta. Ei, se näyttää ihan oikealta aikuisen miehen asunnolta. Asunnon ei tarvitse olla hänen omansa, eikä sen tarvitse olla kalliilla maulla kalustettu, mutta sinun pitäisi pystyä erottamaan, missä menee lattia ja missä seinät.

Aikuiset miehet ovat ylpeitä ympäristöstä, joka viittaa aktiiviseen ja terveelliseen elämäntyyliin. Jos hän on liian laiska pitääkseen asuntonsa puhtaana, niin hän on taatusti liian laiska hoitamaan tärkeämpiäkin asioita elämässään.

2. Hän tekee, mitä tekee, koska rakastaa sitä – hän osaa motivoida itseään

Tämä ei tarkoita, etteikö pikaruokalassa työskentelevä mies voisi olla "tosimies". Paitsi, jos hän ei edes yritä tähdätä korkeammalle. Tässä on oikeastaan kyse suunnitelmasta. Tosimiehellä on suunnitelma, jonka avulla hän pääsee etenemään paikasta A paikkaan B. Mikä vielä tärkeämpää, hän on motivoitunut toteuttamaan suunnitelmansa.

3. Hän ei tarvitse lapsenvahtia

Olipa hän kuinka humalassa tahansa, olipa hänen tilanteensa, millainen hyvänsä... Jos miehesi pystyy huolehtimaan itsestään, ja saa asiansa hoidettua, niin hänet voi luokitella tosimieheksi. Jos tapailet miestä, joka pitää kantaa kotiin ryyppyillan jälkeen tai jota pitää pitää talutushihnassa, jottei hän tekisi mitään tyhmää, niin kyseessä ei ehkä ole kovin aikuinen mies.

4. Kun hänellä on ongelma, hän kertoo siitä – rauhallisesti ja kunnioittavasti

Tosimies ei vain myönny kaikkeen, mitä nainen sanoo. Hänellä on omat mielipiteensä, ja hän voi myös kertoa ne. Hän tekee sen kuitenkin kunnioittavasti, ja on aina avoin kuulemaan myös sinun mielipiteesi.

5. Hänen tärkeysjärjestyksensä on kunnossa – etkä sinä ole häntäpäässä

Miehillä on elämässään jokin suunta, pojilla vain leikkiaikaa. Jos miehesi tietää, mitä elämältä haluaa, ja antaa tärkeimmille asioille aikaansa, on käsissäsi selvää voittaja-ainesta.

6. Hän pitää huolta itsestään, niin kehostaan kuin mielestäänkin

Tosimiehen keho on hänen temppelinsä, ja hänen mielensä on kuin temppelin ylipappi. Hän elää oman uskontonsa ja omien filosofioidensa mukaan. Hän ymmärtää, että tunteakseen olonsa hyväksi pitää tuntea olonsa terveeksi. Hän on kuin hyvin öljytty kone, sisältä ja ulkoa.

7. Hän tukee sinua ja haaveitasi, kannustaen ja ollen positiivinen

Ne miehet, jotka sanovat, ettei sinusta ole johonkin, ovat kuin myrkkyä. Aikuiset miehet eivät sano rakastamalleen naiselle, etteivät nämä pysty tekemään haaveilemaansa asiaa.

"Älä koskaan laita etusijalle ihmisiä, joiden elämässä itse olet vain vaihtoehto." Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

8. Hän ei valita, koska hän tietää, ettei valittamalla saa tuloksia aikaan

Hän pureutuu ongelmaan, ja saa aikaan tuloksia. Tosimies ei valita.

9. Hän tekee päätöksiä, mutta voi antaa myös sinun olla päättävänä osapuolena

Tosimiehen kanssa ei tarvitse käydä tuloksettomia keskusteluja tyylillä: "Mitä haluaisit tehdä?" "En tiedä, mitä vain sinä haluat tehdä." Jos kysyt häneltä, mitä hän haluaa tehdä, hän antaa sinulle vaihtoehtoja, ei kysymyksiä vastaukseksi.

10. Kun hän saa sinut vain itselleen, hän ei ole muusta kiinnostunut

Hän ei ole kiinnostunut siitä, mitä ohjelmia televisiosta tulee tai mitä musiikkia tulee radiosta, jos hänellä on mahdollisuus saada sinut riisuttua. 

11. Hän myöntää olevansa väärässä, kun hän on väärässä

Hän ei osoita syyttävällä sormella tai yritä luikerrella pois tilanteesta. Sen sijaan hän ymmärtää, että väärässäkin oleminen on vain osa ihmisluontoa. Siinä ei ole mitään hävettävää. Tosimies ymmärtää, että ei voi oppia elämässä mitään, jos ei voi myöntää toisinaan olevansa väärässä.

12.  Hän tietää arvosi, ja arvostaa sinua sinun itsesi vuoksi

Hän ei vain kerro sinulle rakastavansa, hän osoittaa sen teoin. Hänelle olet osa hänen elämäänsä, hänen jatkeensa.

Lähde: Elite Daily

Lue myös:

    Uusimmat