Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan osallistuva Sita Salminen paljastaa, mikä koitoksessa jännittää eniten

Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla nähdään tulevana syksynä somevaikuttaja Sita Salminen.

Tanssii Tähtien Kanssa -syksyn 2021 kisaajat julkistettiin maanantaina Hotelli Kämpissä. Yksi 12 kisaajasta, joka hyppää parketille tanssin pyörteisiin on Sita Salminen.

Somevaikuttaja, kirjailija, vloggaaja ja podcastaaja Sita Salminen on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt saavuttaa elämässään paljon. Pääseminen TTK-parketille on yksi rasti lisää toteutuneiden unelmien listaan.

– Odotan TTK:ssa ihan kaikkea tanssitreeneistä livelähetyksiin, tunteiden ilmaisemista tanssin kautta ja kuulumista TTK-kuplaan ja -perheeseen, Salminen iloitsee.

Nuorempana hiphop-tanssia harrastaneelle naiselle parin kanssa tanssiminen on täysin uusi kokemus. Sita on tottunut toimimaan työssään pääosin yksin ja pitämään näin langat omissa käsissään. Eniten jännittää vaativuus itseään kohtaan.

– Olen helposti liian ankara itselleni, vaikka yksi tärkeimmistä arvoistani on nimenomaan lempeys ja armollisuus itseä ja muita kohtaan, hän miettii.

Itselleen tärkeiden arvojen esiintuominen on Sitalle tärkeää myös TTK-parketilla. Salminen tunnetaan esimerkiksi tasa-arvon, ihmisoikeuksien, kehorauhan ja mielenterveysasioiden puolestapuhujana. Myös omien rovaniemeläis-thaimaalaisten juurien kunnioittaminen on naiselle sydämen asia. Hänen myötään televisiossa kuullaankin syksyllä satavarmasti myös pohjoisempaa murretta.

Sitan tanssiopettaja Aleksi Seppänenon vaikuttunut oppilaastaan.

– Minulla on oppilaastani tosi hyvä fiilis! Tuntuu kuin meillä olisi syntynyt vahva tiimihenki jo heti alusta saakka. En voisi keksiä parempaa lähtökohtaa, Seppänen miettii.

Katso videolta Tanssii Tähtien Kanssa -julkistustilaisuus: 

5:21

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja