Tanskalaisisä sotii pedofiliasyytöksiä vastaan: Julkaisi kuvan kylpyhetkestä taaperonsa kanssa

Tanskalaiskoomikon kylpykuva aiheutti kommenttimyrskyn.

Tanskalaiskoomikko Torben Chris jakoi Facebookissaan kuvan itsestään kylpemässä 2-vuotiaan tyttärensä kanssa. Kuva oli vastaisku niitä ihmisiä kohtaan, jotka kokevat moisen toiminnan epänormaalina – leimaten lastensa kanssa kylpevät vanhemmat jopa pedofiileiksi. Chris halusi kuitenkin osoittaa, kuinka hauskoja ja viattomia kylpyhetket lapsen kanssa voivat olla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Facebookin äärellä partioivat moraalinvartijat kuitenkin heräsivät ja laittoivat näppäimistön laulamaan.

"Kuka sanoo, että tyttäresi haluaa nähdä sinut tuolla tavoin?? Lapsiparka!!!"

"Ainoa ihminen, joka ei ajattele järkeväsi olet sinä ja muut kaltaisesi!!! Istut siinä jalat levällään 2-vuotiaan tytön edessä. Eikö se tunnu väärältä??"

"Jos emme voisi nähdä toisiamme alasti, syntyisimme vaatteet päällä"

Jydelogik-ohjelmassa esiintyvälle ja siinä tanskalaisten nakukammo -aihetta käsittelevälle Chrisille on tullut paljon palautetta aiheesta. Eräs mies kertoi Chrisille, että häntä oltiin kutsuttu pedofiiliksi, koska hän oli julkaissut Facebookissa kuvan 11-vuotiaan tyttärensä ranskanletistä tämän paljasta selkää vasten. Toinen mies kertoi, että hänen vaimonsa mielestä on sopimatonta, että heidän lapsensa näkevät vanhempiensa pissaavan.

Chris päättikin puolustaa niin omaa kuin muidenkin isä-tytär-hetkiä julkaisemallaan kuvalla ja tekstillä, joita on jaettu jo yli 6 500 kertaa. Tykkäyksiä tempaukselle on sadellut jo liki 60 000. Mies kirjoittaa:

"Kuunnelkaa: lapset ja aikuiset voivat olla alasti yhdessä.

Siinä ei ole mitään väärää, että isä pesee lapsensa takapuolen ja vaginan, kun tämä on lapsi. Päinvastoin, se on todella ällöttävää, jos kukaan ei tee sitä, ja epäreilua, jos vain äiti tekee se.

Jos emme voisi nähdä toisiamme alasti, syntyisimme vaatteet päällä.

Alastomuus lapsesi kanssa ei ole ällöä, se on luonnollista. Isä suihkussa tyttärensä kanssa ei ole pedofiliaa, se on mukavaa."

Lähde: Independent

Missä se isi olikaan taitava? Lapset vastaavat videolla:


Lue myös:

    Uusimmat