Tanhupallon oman ohjelman kuvauksissa hervoton meno – Joonas Nordman joutui 6-vuotiaan kepposen kohteeksi: "Kerran meni hermo"

4:10
MTV Uutiset sai harvinaisen kutsun Tanhupallon leikkimökkiin – luvassa on suuryllätys!

Kiti Kokkosen Tanhupallo-sketsihahmo ja Karvamato tullaan näkemään Maikkarilla syksyllä! Tanhupallo jakoi Instagramissa kuvan ohjelman kuvauksista.

Näyttelijä Kiti Kokkosen rakastettu hahmo, Tanhupallo saa oman ohjelman, joka nähdään syksyllä mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Hyväntuulisessa koko perheen ohjelmassa päästään elämän perusasioiden äärelle 6-vuotiaan riemukkaalta tasolta katsottuna.

Kokkonen jakoi Instagramissa kuvan ohjelman kuvauksista. Otoksessa Tanhupallo ja ohjaaja Joonas Nordman poseeraavat kameralle. Nordmanin päässä on erikoinen laatikko, jossa on viherkasveja.

– Moi ja terveisiä kuvauksist ja syksyl selviää, mikä on Joonaksen päässä. Joonas ohjaa mun ja karvamadon ohjelman ja hienosti on mennyt. Kerran meni hermo ja sit naurettiin, Tanhupallo kirjoittaa.

Tanhupallo ja tämän kaveri Karvamato tulivat tunnetuiksi vuonna 2018 Putouksesta, kun kansan rakastama sketsihahmo vei voiton kisassa. Tanhupallon omassa ohjelmassa he käyvät läpi viikon tärkeimmät uutiset, vastaavat katsojien lähettämiin kirjeisiin sekä viettävät aikaa erilaisten askartelupuuhien parissa.

Tanhupallon vieraaksi saapuu myös julkisuudesta tuttuja henkilöitä terapiahetkeen, jossa paitsi kartoitetaan viimeaikaiset kuulumiset, myös tarkastetaan stressikäyrät. Luvassa on pieniä havaintoja, suuria kysymyksiä ja lapsen kokoisia vastauksia niihin.

Tanhupallon oma ohjelma syyskuussa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja