Tanhupallo virpoi räväkkään tyyliin ikkunasta – perinteinen loru sai lopuksi erilaisen käänteen: "Nyt on asennetta jestas!"

1:37
Kiti Kokkonen teki yllävän paljastuksen Kuutamolla-ohjelmassa: "Häpeän ja kadun, että valitsin tämän"

Tanhupallon virpomisvideo huvittaa sosiaalisessa mediassa.

Näyttelijä Kiti Kokkonen nähtiin Putous-ohjelmassa vuona 2018, jolloin hän voitti rakastetulla Tanhupallo-hahmollaan sketsihahmokilpailun. Ohjelman jälkeen Tanhupallo on jäänyt osaksi suomalaisten elämää.

Eilen sunnuntaina ympäri Suomea nähtiin paljon pieniä virpojia, jotka kiersivät ovelta ovelle. Myös Tanhupallo lausui pääsiäislorun, mutta hieman räväkämmin kuin normaalisti on totuttu.

– Virvon varvon tuoreeks terveeksi. Vitsa sulle, palkkakin sulle. Hyvää pääsiäistä, Tanhupallo huutaa ikkunasta vitsa toisessa kädessä ja toisessa kädessä karvamato.

Videon näet klikkaamalla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tanhupallon virpominen sulattaa sydämiä ja myös huvittaa sosiaalisessa mediassa.

– Nyt on asennetta jestas!

– Aina saat hymyilemään....ihana Tanhupallo.

– Voi kunpa Tanhupallo tulisi taas piristämään meitä tuonne telkkariin uusilla jaksoilla.

Kokkonen kertoi viime syksynä Viiden jälkeen -ohjelmassa, että Putous-voiton myötä saatu suosio tuntui aluksi raskaalta.

– Putouksen jälkeen, kun tunnettavuus räjähti, niin tuli tunne, että oliko tämä sen arvosta. Jos on menossa katsomaan läheistä ihmistä sairaalaan ja ihmiset tulivat hakemaan kuvia. Tietty yksityisyys olisi kiva säilyttää.

Tanhupallolla oli Maikkarilla oma ohjelma viime syksynä. Hän kertoi omassa ohjelmassaan omista ja ympäröivän maailman asioista, kuten on ne itse kokenut – ilman suodatinta.

Vesa-Matti Loiri pääsi ohjelmassa Tanhupallon terapiaan. Katso video:

1:57


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja