Tänä vuonna Linnan juhlissa nähdään 12 Mert Otsamon suunnittelemaa pukua – ainakin näiden vieraiden yllä on muotisuunnittelijan luomus

Mert Otsamo kertoo tuntemuksistaan itsenäisyyspäivänä, kun hänen suunnittelemansa puvut paljastuvat 1:28
Miltä Mert Otsamosta tuntuu itsenäisyyspäivänä, kun hänen suunnittelemansa puvut paljastuvat? Katso videolta!

Muotisuunnittelija Mert Otsamo elää kiireistä aikaa, sillä hän suunnittelee tänäkin vuonna pukuja itsenäisyyspäivän vastaanotolle Linnan juhliin 6. joulukuuta. 

Muotisuunnittelija Mert Otsamolla, 33, pitää kiirettä ennen Linnan juhlia, sillä hän on suunnitellut sen kutsuvieraille asuja itsenäisyyspäivän viettoon jo 13 vuotta. Otsamo tuli tunnetuksi vuonna 2009 Muodin huipulle -ohjelmasta ja sijoittui tuolloin kolmanneksi. 

Linnan juhlissa nähdään tänä vuonna peräti 12 Otsamon suunnittelemaa pukua. Yhdessä asussa on jopa poronnahkaa. Ainakin näyttelijä Kristiina Haltulla ja näyttelijä Laura Birnillä on yllään Otsamon luomus. 

Otsamon mukaan tämän vuoden puvut eroavat viime vuoden asuista. 

– Tänä vuonna nähdään viime vuotta tummanpuhuvempia ja dramaattisempia pukuja. Mustia pukuja on paljon. Säkenöintiä taas on vähemmän kuin minun puvuissani yleensä, Otsamo kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa 30. marraskuuta.

Otsamolla on kuusihenkinen tiimi, joka auttaa häntä tämän vuoden pukujen valmistuksessa: hänen lisäkseen ovat mukana mallimestari-ompelija, pari ompeluapulaista ja kaksi puvuista on ulkoistettu ulkopuolisille ompelijoille.

Miltä Mert Otsamosta tuntuu itsenäisyyspäivänä, kun hänen suunnittelemansa puvut paljastuvat? Katso yllä olevalta videolta!

Mert Otsamon haastattelun voit katsoa kokonaisuudessaan alta.

Linnan juhlissa nähdään vuonna 2023 jopa 12 Mert Otsamon suunnittelemaa pukua 17:35
Mert Otsamon pukuja on vuosien varrella nähty Linnan juhlissa lukuisat määrät.

Lue myös:

    Uusimmat