Tämä yritys tarjoaa joulufanin unelmatyötä: Maksaa palkkaa jouluelokuvien katselusta

1:07
Liikaa vai sopivasti – menevätkö nämä joulukoristelut mielestäsi jo vähän yli? Miehen pihaa koristaa yli 144 000 jouluvaloa!

Amerikkalainen arvostelusivusto lupaa maksaa palkkion ihmiselle, joka jaksaa katsoa 25 jouluelokuvaa!

Entä, jos saisit uppoutua jouluaaton henkeen jo nyt, ja sinulle vielä maksettaisiin siitä? Amerikkalainen arvostelusivusto on kehittänyt työn, joka lienee monen joulufanin unelma!

Maksavat tonneja ihmiselle, joka jaksaa katsoa yhden jouluelokuvan päivässä

Reviews.org lupaa maksaa 2500 dollaria, noin 2000 euroa, ihmiselle, joka katsoo 25 jouluelokuvaa 25 päivässä, kertoo New York Post.

– Rakastatko kaikkea joulupyhiin liittyvää, kuten piparminttukahvia, täysin koristeltuja koteja ja sitä, että halitte sohvalla lumihiutalekuvioin koristellun peiton alla samalla, kun katsotte jouluelokuvaa? yhtiön Chantel Buchi kyselee työilmoituksessa 

– Hyvä, tämä tarkoittaa, että olet oikea ihminen auttamaan meitä löytämään kaikkien aikojen parhaan jouluelokuvan.

Chantel myös kuvaa työtarjousta suoranaiseksi "toteutuneeksi unelmaksi".

Katso jouluklassikkoja – myös Die Hard lasketaan jouluelokuvaksi

Pestin aikana katsottavat elokuvat saa valita itse. Yhtiö kuitenkin suosittelee katsottavaksi esimerkiksi klassikkoelokuvia Yksin kotona, Mutta mitä tapahtui joulupukille?, Isäni on Turbomies ja Joulupuu on kärvennetty, sekä tietenkin 1940-luvun jouluklassikkoa Ihmeellinen on elämä.

– Saatamme ehkä antaa sinun laskea myös Die Hard -elokuvan mukaan, Chantel sanoo.

Työssä saa pitää rajattomasti kaakaotaukoja

Rahan lisäksi arvostelija saa vuoden käyttöoikeuden useisiin suoratoistopalveluihin. Elokuvien katsomien lomassa tulee myös täyttää kyselyitä, joissa elokuvaelämyksistä kerrotaan.

Chantelin mukaan työhön valittu saa myös pitää rajattomasti kaakaotaukoja, minkä lisäksi hän pääsee pikavauhtia Joulupukin kilttien listalle.

Hommaan voi hakea vain joulukuun 4. päivään saakka, minkä lisäksi hakijalla täytyy olla työskentelykelpoisuus Yhdysvalloissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja