"Tämä sattuu aivoihini" – veikkaamme, ettet sinäkään tiedä, millainen logo on Fruit of the Loom -paidan pesulapussa

12 merkkiä siitä, että olet aito xenniaali 1:12
Milleniaaleista on moni kuullut, mutta oletko kuullut xenniaaleista? Xennialleilla tarkoitetaan "mikrosukupolvea", joka on syntynyt vuosien 1977 ja 1985 välillä.

Moni muistaa Fruit of the Loom -logon hedelmien taustalla ruskean "runsaudensarven". Oikeasti sitä ei ole ollut olemassa.

Onko sinulla Fruit of the Loomin vaatteita? Muistatko, millainen logo vaatteiden pesulapussa on?

Suositun vaatevalmistajan logosta on herännyt netissä keskustelu sen vuoksi, mitä logossa ei ole. Moni nimittäin muistaa logon taustalla näkyvän, ruskean "runsaudensarven", jota ei todellisuudessa ole ollut olemassakaan. Oikeasti logo on vain kasa hedelmiä.

Kaikesta huolimatta moni kuitenkin muistaa elävästi ruskean, korinomaisen sarven hedelmien taustalla.

"Luulin, että he vaihtoivat sen hiton logon"

Ilmiötä kutsutaan Mandela-efektiksi, jossa joukko ihmisiä muistaa saman asian väärin. Fruit of the Loomin logosta onkin keskusteltu useaan otteeseen esimerkiksi Mandela-efektille omistetussa Reddit-osiossa.

Tällaista logoa ei siis ole koskaan ollutkaan:

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Okei, tämä on ensimmäinen Mandela-efekti, joka todellakin räjäytti mieleni, eräs keskustelija toteaa.

– Muistan lapsena katsoneeni paitojani ja huomanneeni hedelmälogon. Muistan erityisesti ajatelleen "tuo kori näyttää oudolta, kuin sarvelta", toinen kuvailee.

– Kysyin juuri tätä äidiltäni ja hän muistaa sen (runsaudensarven). Kun kerroin, ettei sitä ole koskaan ollutkaan, hän oli sokissa, kolmas kertoo.

– Luulin, että he vaihtoivat sen hiton logon! Ei hitto, tämä sattuu aivoihini. Minä todellakin muistan Fruit of the Loomin runsaudensarven, neljäs vannoo.

Oikeasti logo on tällainen:

Sarvi mainittu monissa lähteissä

Vaatemerkin "runsaudensarvi" on mainittu esimerkiksi Florida Today -lehdessä vuonna 1994 sekä Sculpture-lehdessä vuonna 2006.

Lisäksi jazzartisti Frank Wessin levy "Flute of the Loom" vuodelta 1973 vaikuttaa sanaleikiltä kuuluisan vaatemerkin nimestä. Albumin kannessa on runsaudensarvi ja hedelmiä.

Väite: Yhtiökin "muistaa" runsaudensarven

Fruit of the Loomin tavaramerkki on rekisteröity jo vuonna 1871. Eräs Reddit-keskustelija kertoo löytäneensä Fruit of the Loomin tavaramerkkikuvauksesta sanan "runsaudensarvi", vaikka sarvea ei logossa olekaan. Monissa muissa logoissa käytetään kuitenkin samaa termiä kuvaamaan logon yleisilmettä.

Toinen Reddit-käyttäjä väittää kysyneensä asiaa Fruit of the Loomilta. Vastaus oli, ettei sarvea ole logossa koskaan ollutkaan, mutta osa työntekijöistäkin "on vakuuttuneita, että se oli olemassa".

– Se oli olemassa! Tiedän, että se oli siellä! Tämä on niin kiinnostavaa, saammeko koskaan tietää, mitä hittoa täällä tapahtuu? Koska yksi asia on varma: jotakin täällä tapahtuu, eräs keskustelija kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat